Red Dead Redemption 2 nereden alınmalı?

Makaleler
5
Yer
Eskişehir
Arkadaşlar merhaba. Steam'de 160 TL bakiyem var. Epic güzel bir indirim yapmışken Red Dead Redemption 2 almak istedim. 90 TL'ye Epic Games'den alınabiliyor. Şimdi ben Steam'den paramı nakite çevirmek istesem %20 komisyon kaybı yaşayacağım için 128 TL alabiliyorum. Yani 30 TL zarara giriyorum. Oyun Steam'de 120 TL'ye düşerse de 40 TL kalıyor nakite çevirip Epic'ten alsam da. Steam'de 120 TL veya altına düşme şansı var mı? En yakın indirim ne zaman? Nakite çevirip Epic'ten almak mı mantıklı zararına da olsa Steam'den almak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Steam'de 160 TL bakiyem var. Epic güzel bir indirim yapmışken Red Dead Redemption 2 almak istedim. 90 TL'ye Epic Games'den alınabiliyor. Şimdi ben Steam'den paramı nakite çevirmek istesem %20 komisyon kaybı yaşayacağım için 128 TL alabiliyorum. Yani 30 TL zarara giriyorum. Oyun Steam'de 120 TL'ye düşerse de 40 TL kalıyor nakite çevirip Epic'ten alsam da. Steam'de 120 TL veya altına düşme şansı var mı? En yakın indirim ne zaman? Nakite çevirip Epic'ten almak mı mantıklı zararına da olsa Steam'den almak mı?

22 Aralıkta kış indirimeri var Epic Games indirimleri de yılbaşına kadar acele etmenize gerek yok.Bu siteden indirimlera bakabilirsiniz.

En yakın indirim bu ayın 22'isinde olması lazım. Yüksek ihtimal Epic Games'in indirimi daha bitmeyecek, o yüzden Steam indirimini de bekleyin derim. Eğer düşmezse Epic'ten alırsınız çünkü malum bu devirde artık o 30-40 TL bile değerli olmaya başladı.

Steam'deki fiyatı 149.50 TL olur Epic le aynı yani. Elinde nakit varsa 90 TL ye Epic'ten alırsın. Steam'deki 160 TL bakiyeyle de başka oyunlar alırsın.

Epic verdiği oyunlara hep saygım var. Sevgim de var tabii. Yalnız ben güncelleme kalitesiyle Steam'den satın alma taraftarıyım. Şöyle bir fark var. Ben FIFA ilk defa bu defa Steam'den aldım. Sorunsuz oynuyoruz mutluyuz.:) RDR 2'yi bir kere oynayıp kütüphane ye tekrar geri kaldıracaksın. Fiyatı uygunsa Epic veya diğer platformlar. FIFA 22 tarzı sürekli güncelleme isteyen oyun değil. Epic veya başka platformlardan alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı