Red Dead Redemption 2 Nereden Alınmalı?

GeraltofRivia99

Decapat
Red Dead Redemption 2 almak istiyorum. Nereden alacağıma karar veremedim. 5 Aralık bekleyip Steam'den mi alayım?
Rockstar Launcher'dan mı alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Red Dead Redemption 2 almak istiyorum. Nereden alacağıma karar veremedim. 5 Aralık bekleyip Steam'den mi alayım?
Rockstar Launcher'dan mı alayım?
Ben Steam'den almayı düşünüyorum. Fiyat olarak değil, sistem kaldırması açısından tereddütlerim var. O zamana kadar mutlaka sistemimle oynayan, video yükleyen birileri çıkıyor. Fikir sahibi olmadan almak istemiyorum.

Steam'de fiyatı nedir, ne durumda bilmiyorum. Yurt dışı kaynaklı sitelerden cd key satın alıp Steam üzerinde aktif ederek ucuza getirme ihtimaliniz var.

Yani mantık olarak biraz saçma olmuyor mu? Ürünün yapımcı launcherinda 300 lira, steamda daha ucuz nasıl olabilir? Rockstar zaten kendi launcherini yaygınlaştırmaya başlıyor çalışıyor. Diğer oyun satan firmada 300 liradan aşağı görmek saçma olur.

Son düzenleme:
En ucuz neredeyse oradan alın, ki şu durumda kendi launcherları. Tıpkı ubisoft oyunları gibi. Ubisoft store kendi oyunlarında şu an en ucuzu. Steam son dönemde rekabete cevap vermek istemiyor bir türlü.

Merhaba Red Dead Redemption 2 Epic Games'de indirimde ve 180TL'de geliyor. Ancak Steam'de şu an indirimli 240TL. Sizce yaz indirimlerinde Steam'de ki fiyat düşer mi? Steam'den mi yoksa Epic Games'den mi almalıyım. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı