dragon77343 Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 65 3 Kasım 2020 #1 Red Dead Redemption 2 offline oynama Arkadaşlar merhaba Red Dead Redemption 2 satın aldım. Oyun yüklendik'ten sonra internetsiz oynayabilir miyim? www.technopat.net Burada oynanılamaz demişler; benim internetim pek iyi değil hatta bayağı kötü, offline oynanılamaz mı?
Red Dead Redemption 2 offline oynama Arkadaşlar merhaba Red Dead Redemption 2 satın aldım. Oyun yüklendik'ten sonra internetsiz oynayabilir miyim? www.technopat.net Burada oynanılamaz demişler; benim internetim pek iyi değil hatta bayağı kötü, offline oynanılamaz mı?
Hiken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 2.183 Çözümler 18 3 Kasım 2020 #2 Online başlatıp Arthur abiyi görünce interneti kapatırsanız oynanabiliyor, tatilde mobil veri kullanarak oynamayı başarmıştım bu şekilde. Artı 0 Eksi
Online başlatıp Arthur abiyi görünce interneti kapatırsanız oynanabiliyor, tatilde mobil veri kullanarak oynamayı başarmıştım bu şekilde.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 3 Kasım 2020 #3 Oynayabilirsiniz. Ben oyuna girdikten sonra internet bağlantısını keserek oynayabiliyordum. Artı 0 Eksi
SuppleWaif7 Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 860 Çözümler 4 3 Kasım 2020 #4 Oyunu ilk olarak internete bağlı açın sonrasında full offline olarak açabilirsiniz.RDR 2'de işe yarar mı bilmiyorurm ama çoğu oyunda oluyor. Artı 0 Eksi
Oyunu ilk olarak internete bağlı açın sonrasında full offline olarak açabilirsiniz.RDR 2'de işe yarar mı bilmiyorurm ama çoğu oyunda oluyor.
KS KS dragon77343 Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 65 3 Kasım 2020 #5 Ma'at dedi: Oynayabilirsiniz. Ben oyuna girdikten sonra internet bağlantısını keserek oynayabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Korsan? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Ma'at dedi: Oynayabilirsiniz. Ben oyuna girdikten sonra internet bağlantısını keserek oynayabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Korsan?
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 3 Kasım 2020 #6 Bu ekrandan sonra internetiniz gitse bile oyunu oynamaya devam edersiniz. Ortak hesap kullanarak oyunu bitirmiş biri olarak söylüyorum bunu. Tecrübeyle sabit. Artı 0 Eksi
Bu ekrandan sonra internetiniz gitse bile oyunu oynamaya devam edersiniz. Ortak hesap kullanarak oyunu bitirmiş biri olarak söylüyorum bunu. Tecrübeyle sabit.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 3 Kasım 2020 #7 dragon77343 dedi: Korsan? Genişletmek için tıkla... Korsan olsa idi internet bağlantısına hiç ihtiyacım olmazdı. Artı 0 Eksi
dragon77343 dedi: Korsan? Genişletmek için tıkla... Korsan olsa idi internet bağlantısına hiç ihtiyacım olmazdı.