kuwio Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek korkuluk 16 Ağustos 2021 #1 Red Dead Redemption 2 offline üzerinde programsız yapılacak bir para hilesi var mı ya da virüssüz bir programda? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2021
Red Dead Redemption 2 offline üzerinde programsız yapılacak bir para hilesi var mı ya da virüssüz bir programda?
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 19 Eylül 2023 #11 Hikayeyi oynuyorsanız yapmanızı önermem, keyfini tamamıyla kaçırabilir. Hikayeyi bitirdiyseniz, serbest takılıyorsanız trainer kurun geçin, çok keyifli oluyor. Artı 0 Eksi
Hikayeyi oynuyorsanız yapmanızı önermem, keyfini tamamıyla kaçırabilir. Hikayeyi bitirdiyseniz, serbest takılıyorsanız trainer kurun geçin, çok keyifli oluyor.
enes_yldrm_1 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #12 Zaten oyunun başlarında çok fena parayı vuruyoruz. Artı 0 Eksi
C coldwalker Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #13 706143 dedi: Hikayeyi oynuyorsanız yapmanızı önermem, keyfini tamamıyla kaçırabilir. Hikayeyi bitirdiyseniz, serbest takılıyorsanız trainer kurun geçin, çok keyifli oluyor. Genişletmek için tıkla... Trainer ne oluyor GTA'daki F5 ile açılan hile menüsü tarzı bir şey mi? Artı 0 Eksi
706143 dedi: Hikayeyi oynuyorsanız yapmanızı önermem, keyfini tamamıyla kaçırabilir. Hikayeyi bitirdiyseniz, serbest takılıyorsanız trainer kurun geçin, çok keyifli oluyor. Genişletmek için tıkla... Trainer ne oluyor GTA'daki F5 ile açılan hile menüsü tarzı bir şey mi?
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 19 Eylül 2023 #14 coldwalker dedi: Hocam bunu yaptığımızda oyunu save yapabiliyor muyuz? Hikayesini oynuyorum şu an yaptığıma pişman olmayayım. Genişletmek için tıkla... Alabiliyorsun fakat ilk defa hikayesini oynuyorsan bence yapma hile olmadan bitir. Artı 0 Eksi
coldwalker dedi: Hocam bunu yaptığımızda oyunu save yapabiliyor muyuz? Hikayesini oynuyorum şu an yaptığıma pişman olmayayım. Genişletmek için tıkla... Alabiliyorsun fakat ilk defa hikayesini oynuyorsan bence yapma hile olmadan bitir.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 19 Eylül 2023 #15 @coldwalker evet aynısı, oyundaki her şeyi kontrol edebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
C coldwalker Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #16 Tutkuu dedi: Alabiliyorsun fakat ilk defa hikayesini oynuyorsan bence yapma hile olmadan bitir. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten 9999 tarzı para değil 400 500 dolar alayım demiştim sürekli biyerlere para verme derdi olunca para sıkıntısına girmeyeyim demiştimde neyse dediğiniz gibi yaparım. Artı 0 Eksi
Tutkuu dedi: Alabiliyorsun fakat ilk defa hikayesini oynuyorsan bence yapma hile olmadan bitir. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten 9999 tarzı para değil 400 500 dolar alayım demiştim sürekli biyerlere para verme derdi olunca para sıkıntısına girmeyeyim demiştimde neyse dediğiniz gibi yaparım.