40Haramiler Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 313 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, bu tarihlerde RDR2 Online almak istiyorum fakat serverların yoğunluklarını bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla artık büyük bir update gelmiyor. Oynayan arkadaşlar varsa tavsiye eder misiniz şu an?
Arkadaşlar merhaba, bu tarihlerde RDR2 Online almak istiyorum fakat serverların yoğunluklarını bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla artık büyük bir update gelmiyor. Oynayan arkadaşlar varsa tavsiye eder misiniz şu an?
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 18 Eylül 2022 #2 1 ay sonra eski Pass geri gelecek serverlar ortalama 15-21 kişi filan bence alınır.
40Haramiler Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 313 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Eylül 2022 #3 sasi dedi: 1 ay sonra eski Pass geri gelecek serverlar ortalama 15-21 kişi filan bence alınır. Genişletmek için tıkla... Cevap verdiğin için teşekkürler dostum, 15-20 bandındaysa alırım o zaman, bu arada eski Pass derken ne demek istediğini anlayamadım dostum.
sasi dedi: 1 ay sonra eski Pass geri gelecek serverlar ortalama 15-21 kişi filan bence alınır. Genişletmek için tıkla... Cevap verdiğin için teşekkürler dostum, 15-20 bandındaysa alırım o zaman, bu arada eski Pass derken ne demek istediğini anlayamadım dostum.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 18 Eylül 2022 #4 40Haramiler dedi: Cevap verdiğin için teşekkürler dostum, 15-20 bandındaysa alırım o zaman, bu arada eski Pass derken ne demek istediğini anlayamadım dostum. Genişletmek için tıkla... Pass'te farklı eşyalar geliyor oyuna onları Gold'la biletini satın alıp sınırlı zaman içindeki eşyaları ve yükseltmeleri alabiliyorsun.
40Haramiler dedi: Cevap verdiğin için teşekkürler dostum, 15-20 bandındaysa alırım o zaman, bu arada eski Pass derken ne demek istediğini anlayamadım dostum. Genişletmek için tıkla... Pass'te farklı eşyalar geliyor oyuna onları Gold'la biletini satın alıp sınırlı zaman içindeki eşyaları ve yükseltmeleri alabiliyorsun.
40Haramiler Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 313 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Eylül 2022 #5 sasi dedi: Pass'te farklı eşyalar geliyor oyuna onları Gold'la biletini satın alıp sınırlı zaman içindeki eşyaları ve yükseltmeleri alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Haa tamam şimdi anladım sağ ol dostum, sadece Online' versiyonunu satın alırım
sasi dedi: Pass'te farklı eşyalar geliyor oyuna onları Gold'la biletini satın alıp sınırlı zaman içindeki eşyaları ve yükseltmeleri alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Haa tamam şimdi anladım sağ ol dostum, sadece Online' versiyonunu satın alırım