Red Dead Redemption 2 Online alınır mı?

40Haramiler

Centipat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, bu tarihlerde RDR2 Online almak istiyorum fakat serverların yoğunluklarını bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla artık büyük bir update gelmiyor. Oynayan arkadaşlar varsa tavsiye eder misiniz şu an?

1 ay sonra eski Pass geri gelecek serverlar ortalama 15-21 kişi filan bence alınır.

1 ay sonra eski Pass geri gelecek serverlar ortalama 15-21 kişi filan bence alınır.

Cevap verdiğin için teşekkürler dostum, 15-20 bandındaysa alırım o zaman, bu arada eski Pass derken ne demek istediğini anlayamadım dostum.

Cevap verdiğin için teşekkürler dostum, 15-20 bandındaysa alırım o zaman, bu arada eski Pass derken ne demek istediğini anlayamadım dostum.

Pass'te farklı eşyalar geliyor oyuna onları Gold'la biletini satın alıp sınırlı zaman içindeki eşyaları ve yükseltmeleri alabiliyorsun.

Pass'te farklı eşyalar geliyor oyuna onları Gold'la biletini satın alıp sınırlı zaman içindeki eşyaları ve yükseltmeleri alabiliyorsun.

Haa tamam şimdi anladım sağ ol dostum, sadece Online' versiyonunu satın alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…