Red Dead Redemption 2 Online giriş ekrani cok uzun sürüyor

İşletim sistemi
Windows 10

Krmylzz

Femtopat
Daha fazla  
Sorunu tam olarak ne başlattı bilemiyorum. Hikaye moduna girmesi 1 dk bile değil ve daha önceden Online'a da 2 dakikada giriyordu, yani hiçbir sorun yoktu fakat ne olduysa 2 gündür Online'a hiç girmiyor. Sadece yükleniyor.

Bilgisayar performansı ve internet kalitesine bağlı olmalı. GTA Online'da bunlar etkili oluyor ondan olmalı.

Sorunu tam olarak ne başlattı bilemiyorum. Hikaye moduna girmesi 1 dk bile değil ve daha önceden Online'a da 2 dakikada giriyordu, yani hiçbir sorun yoktu fakat ne olduysa 2 gündür Online'a hiç girmiyor. Sadece yükleniyor.

Sunucular ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Aynı sorunu birkaç arkadaşım daha yaşadı.

Red Dead Redemption sahibi değilim. Ancak GTA Online girerken uzun süre bekletmeyi azaltmanın tek yolu "Invite only season" girmek. Fark ettiğim kadarıyla serverdaki insanlar çakışma misali geciktiriyor bağlanmayı.

Online a girmeyi gta onlineda da denedim cok kisa bir sürede girdi.Bilgisayarimin performansini ve interneti denemek istedim fakat dediğim gibi gta online da hicbir sprun yasamadim.Fakat 2 gündür red dead online yükleme ekraninda kalıyor.
Oyun SSD de mi, HDD de mi?
Birkaç forumda onlune a girerken ssd ve hdd de pek fark olmuyor dediler ve cidden olmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…