Red Dead Redemption 2 Online'a geri dönülür mü?

Makaleler
6
Daha fazla  
Selamlar.

Konuda da belirttiğim üzere RDR2'yi PC üzerinden uzun bir süre oynamış, Online tarafında da vakit harcamıştım. 100 Level'dan sonraysa bir cazibesi kalmadığını düşünüp bırakmıştım. 1-2 mesleği de tamamlamıştım. Sizce dönmeye değer mi? Bazı yeni içeriklerin geleceği söyleniyor. Tekrar keyif verir mi? Fikrinizi almak istedim.

Senin zevkine kalmış bir şey ben sıkılmadan oynıyorum.

15 Temmuz'da büyük bir güncelleme gelecek. Kararınızı ona göre verirsiniz.
Bir değişiklik ya da oyunda hareket var mı? Bir noktadan sonra oyunculara musallat olmak dışında bir esprisi kalmamıştı.
25. seviyeye geldiğimde sürekli aynı şeyleri yapmaktan gına gelmişti. 100 seviyeye kadar nasıl dayandınız?

15 Temmuz'da büyük bir güncelleme gelecek. Kararınızı ona göre verirsiniz.
Paralel yapılanma DLC'si mi geliyor? 15 Temmuz bir işaret olmalı...

Ya bazı eklentileri açayım, şunu da alayım, bunu da yapayım diye çok uğraşmıştım ama bir gece baktım artık boş boş at sürmek dışında bir şey yapmıyorum. Tamam diyerek silmiştim.

Bu hafta Update gelecek tamamen geri dönmesende bakabilirsin.
Bir ufaktan indirmeye başlarım o zaman.
Oyun açılışında haber çıkıyordu. Aklımda 15 diye kalmış, olmayabilir de.
GTA Online'a benzer suç güncellemesi geliyor. Baya büyük olacak gibi.
PUBG kafasında bir şeye dönüşmüştü. Bir de tek oynuyordum. 3 kişi dalıyordu, patlayan mermiyle-okla hayatta kalmaya çalışıyordum. Gına getirmişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…