Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama

Fotosunu koyabilir misiniz, text dışında kalan her şey modla değiştiriliyor, görüntülere müdahele ettirmiyor openiv programı, sadece dışarı aktarıyor, tahminim icon değiştiren modlar kullanıyorsunuz.

Neden bilmiyorum ama oyunu çerçevesiz pencerelide oynuyorum ve ekran görüntüsü almaya çalışınca oyunda daha eski, 5 saniye öncesi gibi, bir görüntüyü alıyor o yüzden genelde anlık olan olayların ekran görüntüsünü alamıyorum.

Evet ekran görüntüsü almak zor oluyor, ben telefonla çekmek zorunda klıyorum

Evet ekran görüntüsü almak zor oluyor, ben telefonla çekmek zorunda klıyorum

Yine ekran görüntüsü almaadığım bir hata . Yan görev veya etkinlik ne denir bilmiyorum ama annesburg yakınlarında tren yolu yapımındaki adamla ilk çalınan maaşları bulma etkinliğinde kalfayı takip ettikten sonra altta çıkan yazıda "billden dinamiti almak için E bas" yazıyor.

Yamayı güncel kullanan var mıdır, kalitesi nasıl?

Yamayı güncel kullanan var mıdır, kalitesi nasıl?
Piyasadaki tüm yamaları hataları en aza indirilmiş ve düzenlenmiş ve en güncel dil dosyasıyla yapılmış el çevirisi bir yamadır. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

direkt red dead redemption dosyasına mı atayım yoksa onun içineki dosyaya mı?

Dosya Ekleri

• sdfdsd.png
    20,4 KB · Görüntüleme: 92

Hocam normalde bunun ingilizcesi "use bait to kill a predator and herbivore" yani "bir yırtıcı ve bir otçul hayvanı yem kullanarak öldür" gibi bir şey olması lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…