Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama

Bu yamayı kurduğumda hata alıyorum ve oyuna giremiyorum safe mode girmeyi de denedim BattlEye kapatmayı da denedim olmuyor. Yardımcı olabilecek var mıdır?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    37,6 KB · Görüntüleme: 135
WinRAR yüklü değil ama sorun olmaz değil mi bir de yükledikten sonra buradaki bütün dosyaları RDR2 klasörünün içine atacağım sanırım değil mi?

İndirdiğiniz dosya sıkıştırılmış 7zip vb bir programla da açabilirsiniz. İçindeki dosyaları oyun klasörüne atmanız yeterli

WinRAR yüklü değil ama sorun olmaz değil mi bir de yükledikten sonra buradaki bütün dosyaları RDR2 klasörünün içine atacağım sanırım değil mi?

İndirdiğiniz dosya sıkıştırılmış 7zip vb bir programla da açabilirsiniz. İçindeki dosyaları oyun klasörüne atmanız
Bu yamayı kurduğumda hata alıyorum ve oyuna giremiyorum safe mode girmeyi de denedim BattlEye kapatmayı da denedim olmuyor. Yardımcı olabilecek var mıdır?

Yamayı yüklemeden önce giriş yapıyor muydunuz? Bunun yamayla ilgisi olmaması gerekiyor.

Yama atmadan önce giriş yapabiliyordum ancak yamayı kurunca ne denediysem girememiştim farklı bir yama üzerinden sorunumu çözdüm daha sonrasında.

Yama atmadan önce giriş yapabiliyordum ancak yamayı kurunca ne denediysem girememiştim farklı bir yama üzerinden sorunumu çözdüm daha sonrasında.
hangi yamayla çözdüğünüzü de paylaşır mısınız?

@arneas hocam ilk 8 9 sayfayi okudum. Pek anlamadım muhabbetleri çünkü PC kullanmıyorum 5 6 senedir pek unuttum her şeyi. Lakin emekleriniz çok büyük, herkes adına teşekkür etmek isterim. Ben oyunu YKS'den sonra alacağım temmuz 2025 gibi yama yı nasıl indireceğim oyunu alınca ve Online sıkıntı oluyor mu?
İngilizcem zayıf sayısalcıyım.
Engin bilgilerinizi iletirseniz çok müteşekkir olurum. Yeni bir pc aldım ve rdr 2 satin almak için çok heyecanlıyım satın aldığım ilk oyunlardan birisi olabilir

Teşekkürler. Bu yamayı indirmek için ilk konudaki bağlantıdan indirmeniz yeterli. Online oynayacaksanız yamaları kullanmamanız tavsiye edilir ban yememeniz için.

Benim yamamı değil de aşağıda bağlantısını bıraktığım criminal yamasını kullanmanızı tavsiye ederim.

Hocam merhaba. Sizin Türkçe yamanızı kurdum fakat oyunda Türkçe harfler kutucuklu. Bunu nasıl düzeltebilirim? Veya nasıl kaldırabilirim?

@arneas Hocam, müsait olduğunda bakabilir misin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…