Aysın Aktaş Kilopat Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Mayıs 2022 #1 Red Dead Redemption 2 oynarken 140 FPS'lerden aşağıya düşmemesine rağmen oyunum ya çöküyor ya da oynarken ekrana siyahlık gelip gidiyor. İnternette çökmemesi için bulduğum çoğu ayarı denedim ama ise yaramıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2022
Red Dead Redemption 2 oynarken 140 FPS'lerden aşağıya düşmemesine rağmen oyunum ya çöküyor ya da oynarken ekrana siyahlık gelip gidiyor. İnternette çökmemesi için bulduğum çoğu ayarı denedim ama ise yaramıyor.
KS KS Aysın Aktaş Kilopat Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Mayıs 2022 #11 Henry Ford dedi: Sıcaklıklar falan ne alemde? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıcaklık sorunu yok. Henry Ford dedi: Sıcaklıklar falan ne alemde? Genişletmek için tıkla... Anlar mısın bilemiyorum ama Process Monitor sonucum: Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer Artı 0 Eksi
Henry Ford dedi: Sıcaklıklar falan ne alemde? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıcaklık sorunu yok. Henry Ford dedi: Sıcaklıklar falan ne alemde? Genişletmek için tıkla... Anlar mısın bilemiyorum ama Process Monitor sonucum: Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #12 Aysın Aktaş dedi: Herhangi bir sıcaklık sorunu yok. Anlar mısın bilemiyorum ama Process Monitor sonucum: Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer Genişletmek için tıkla... Anlamıyorum vallahi hocam. İsterseniz ayrı konu açın bununla ilgili. Artı 0 Eksi
Aysın Aktaş dedi: Herhangi bir sıcaklık sorunu yok. Anlar mısın bilemiyorum ama Process Monitor sonucum: Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer Genişletmek için tıkla... Anlamıyorum vallahi hocam. İsterseniz ayrı konu açın bununla ilgili.
KS KS Aysın Aktaş Kilopat Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Mayıs 2022 #13 Henry Ford dedi: Anlamıyorum vallahi hocam. İsterseniz ayrı konu açın bununla ilgili. Genişletmek için tıkla... Ayrı konum var aslında ama cevap gelmiyorum maalesef. Bir bakıma param çöpe gitmiş gibi oldu. Artı 0 Eksi
Henry Ford dedi: Anlamıyorum vallahi hocam. İsterseniz ayrı konu açın bununla ilgili. Genişletmek için tıkla... Ayrı konum var aslında ama cevap gelmiyorum maalesef. Bir bakıma param çöpe gitmiş gibi oldu.