Red Dead Redemption 2 oyuna sadık Türkçe yama önerisi

yamayı kurunca online girişte sorun yaşarmıyız?

Online kısmına yama varken girmenizi tavsiye etmem, çoğu arkadaş da zaten konu altında bunu söyledi. Her zaman için ban riski var yama ile online kısmına girilmesinde. Ben o yüzden risk almak istemedim, hikayeyi bitirdikten sonra yamayı kaldırıp öyle girdim online'a. Hatta biraz daha garantiye alıp oyunu silip tekrardan yükledim.

Benim yamamı kullanırsan böyle bir sorunun olmaz. Mod manager dan modları kapat a tıkladığında oyun orijinal haline döner ve online girebilirsin. Daha sonra hikaye gireceğin zaman modları aç a tıklıyorsun ve bitti bu kadar.

Benim yamamı kullanırsan böyle bir sorunun olmaz. Mod Manager'dan modları kapat a tıkladığında oyun orijinal haline döner ve Online girebilirsin. Daha sonra hikaye gireceğin zaman modları aç a tıklıyorsun ve bitti bu kadar.

Aynı olay makine çevirinin yamasında da var hocam, diğer yamalarda da buna benzer veya daha kolay sistemler var merak etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:

bunu tavsiye derim, kendi yamam diyenlerin hepsi başka çeviri üzerinden gitmiştir, criminal hariç, düzelttim diyenlere aldanmayın. yukardaki konudaki yama sorunsuz ve oyunun dosyalarına müdahale etmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bunu kullanıyorum oldukça da memnunum içinde mod menu de kurabiliyorsun ve Online girmeden önce de tek tuşla kaldırabiliyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı