Red Dead Redemption 2 PS4'te 30 FPS veriyor

Resulzzade

Zeptopat
Daha fazla  
Sa arkadaşlar PS5 Slim yeni aldım RDR 2 oynuyorum ama hâla PS4 sürümü 30 FPS. Bu Rockstar her hafta GTA 5 Online'ye içerik getiriyor ama ne hikmetse RDR 2 için konsola New gen Update getirmiyor. Ulaşa bileceğim bir yerde yok. Bu yıl 60 FPS yaparlar mı sizce? Instagram'da RDR 2 hakkında yorumları bile iplemiyorlar. Parayla getirseler yine alırdım 3 5 dolar falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef yeni nesil güncellemesi yapılmadı hiçbir konsolda. Xbox'ta da aynı durum. PS5'e gelmeden (servisine yani) önce ucuz diye almıştım Xbox'ta arada girerim diye, 30 FPS 900p bırakmışlar oyunu.

Bu durum da pek umurlarında değil gibi.

Son düzenleme:
Değişmeyecek maalesef tüm odaklarını Gta 6'ya vermiş durumdalar.
Çok yazık harbiden de, last of us 2 de aynı yılda çıktı ama rockstar naughty dog kadar omurgalı olmadığı için yapmıyor 60 fps, ücretsiz 60 fps olmuştu last of us 2

Maalesef yeni nesil güncellemesi yapılmadı hiçbir konsolda. Xbox'ta da aynı durum. PS5'e gelmeden (servisine yani) önce ucuz diye almıştım Xbox'ta arada girerim diye, 30 FPS 900p bırakmışlar oyunu.

Bu durum da pek umurlarında değil gibi.mak

Bu durum da pek umurlarında değil gibi.
Maksimum 15 gün alır patch getirmeleri. Rezil şirket

PS5'te PS4 Pro sürümünde çalıştığı için 30 Fps. Güncelleme büyük ihtimalle yakın zamanda gelmeyecek gelirse de ücretli olur. Rockstar parayı sever.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı