ömür.d Decapat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #1 Oyunda %84'e kadar gelmiştim sonra bir şey oldu ve save silindi şu an önceden kaydettiğim 2. save kaldı o da %27. Tekrar 84'e kadar oynamak istemiyorum internetten nasıl save dosyası indirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2024
Oyunda %84'e kadar gelmiştim sonra bir şey oldu ve save silindi şu an önceden kaydettiğim 2. save kaldı o da %27. Tekrar 84'e kadar oynamak istemiyorum internetten nasıl save dosyası indirebilirim?
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 832 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #2 Yeniden başlamak için fırsat işte daha ne istiyorsun. Save dosyasıyla uğraşma istediğin noktadan bulamazsın zaten. Artı 0 Eksi
Yeniden başlamak için fırsat işte daha ne istiyorsun. Save dosyasıyla uğraşma istediğin noktadan bulamazsın zaten.
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.315 Çözümler 11 8 Şubat 2024 #3 rezdwig dedi: Yeniden başlamak için fırsat işte daha ne istiyorsun. Save dosyasıyla uğraşma istediğin noktadan bulamazsın zaten. Genişletmek için tıkla... Adam daha bitirmemiş niye yeniden başlasın birebir aynı yerden olmasa da chapter olarak vesaire yok mu bir çözümü? Artı 0 Eksi
rezdwig dedi: Yeniden başlamak için fırsat işte daha ne istiyorsun. Save dosyasıyla uğraşma istediğin noktadan bulamazsın zaten. Genişletmek için tıkla... Adam daha bitirmemiş niye yeniden başlasın birebir aynı yerden olmasa da chapter olarak vesaire yok mu bir çözümü?