Çözüldü Red Dead Redemption 2 save dosyası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mikeey1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba RDR2 1 sene önce bitirmiştim sardığı için tekrardan başladım. Chapter 3 kadar gelmiştim normalde format attım. Save kayıt etmedim. Eğer var ise chapter 3-4 save olan atabilir mi? Tekrardan uğraşmak istemiyorum.

Belgeler > Rockstar > RDR2 > Profiles kısmına atılıyor.

Çözüm
Bunu yüklemem için ilk baştaki karlı yeri geçip save almam lazım mı? Profiles kısmında çünkü bir şey yok. Anlamadım yani nereye atacağımı teşekkürler bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yüklemem için ilk baştaki karlı yeri geçip save almam lazım mı? Profiles kısmında çünkü bir şey yok. Anlamadım yani nereye atacağımı teşekkürler bu arada.

Direkt profiles klasörünün içine atıp deneyin, muhtemelen karlı bölümü geçmek gerekmiyordur. Tam emin değilim.

Daha önce Save'im gittiğinde karlı bölümü geçmeden direkt olarak chapter 6 Save'i yükleyip oynamıştım. Bir sorun yaşamadım. Oyunu hangi platformdan oynuyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı