Red Dead Redemption 2 sıkıcı mı?

Wuthrad

Kilopat
Merhaba, Steam indirimlerinin sonuna gelirken RDR2 almaya karar verdim.

Oyuna alışamayanları gördüm çok fazla, sarmadı diyenler var. Hikayeli oyunlara çok düşkünüm ve oynarım ancak küçükken oynadığım GTA: San Andreas hariç hiç Rockstar Games oyunu oynamadım. Bir sıkıntı oluşturur mu?

Hantal ama oturaklı bir oyun. Animasyonlarına çok uğraşılmış güzel bir oyun.

Daha çok Doom gibi tempo seviyorsan sarmayabilir, ama örneğin Metro gibi oturaklı hikayeleri seviyorsan senlik olabilir.

Gayet güzel oyun aslında alıp almaman senin kararın.

Hocam ben çok sevdim mükemmel bir oyun bence denemelisiniz.

GTA 5 Oyunu nasıl 2013 bu yana sıkıcı olmayıp devam ediyorsa Rockstar Gamesin oyunları en az 4-5 sene oynattırıyor, oyun zaten 2019da cıktı 2025 yılı gelsede oynamaya dvm edilir bende dün ultimate sürümünü aldım

Şimdiye kadar oynadığım en iyi oyun. Bence oyun tarihinin en iyi oyunu. Yavaş ilerliyor ama hikayeyi güzelce takip ederseniz sizi içine alan, film gibi akan bir oyun. Oynarken bir an bile sıkılmadım.

4. ve 5. Chapter bence acayip heyecanlı. Öncekiler de öyle.

Oyun ağır olunca klavye ile oynamak biraz sıkıcı gelebiliyor bir de sürekli at sürmek filan bir süre sonra işkence oluyor. Varsa iyi bir gamepad ile oyna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…