Red Dead Redemption 2 sonu bilinerek oynanır mi?

SapkaliTurna

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Epic Games indiriminden faydalanıp RDR 2'yi ucuza getirmek niyetindeydim. Almadan önce yorumlara bakarken kendini bilmezin biri iğrenç bir spoiler vermiş. Yediğim spoiler şu: Arthur'un ölmesi.
Hikayeli oyunları hikayesinden ötürü çok severim. RDR 2 sadece hikayesiyle öne çıkan bir oyun değil belki. Oynanışı, ortamı, müzikleri her şeyiyle başyapıt, uzun süredir takip ettiğim bir oyun. Sizce yediğim spoilere rağmen alsam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır ben de bir spoiler yedim ve bir süre sonra unuttum. Oyun geniş dünyaya sahip olduğu için spoiler pek zarar vermez unutursunuz bile sona kadar.

Açık dünya oyunlarının en büyük özelliği açık dünya olması, oyunun zevki hikayesinde değildir açık dünyasındadır. Sürekli kafana getirmediğin sürece oyunun içine akılıp gidersin unutursun resmen.

Oynanır. İsterseniz oyunun her şeyini bilin yine de bir şekilde zevk verir oyun size. En kötü Online bile ayrı bir zevk veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…