Jiyunotameni Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.760 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 18:21 #441 ATA 1881 dedi: @Jiyunotameni @E5T7 TR yama varken Online girerseniz ban tehlikesi var diye okumuştum. Genişletmek için tıkla... yama güvenilir mi peki ? istediğimiz zaman aç kapa yapabiliyor muyuz
ATA 1881 dedi: @Jiyunotameni @E5T7 TR yama varken Online girerseniz ban tehlikesi var diye okumuştum. Genişletmek için tıkla... yama güvenilir mi peki ? istediğimiz zaman aç kapa yapabiliyor muyuz
E5T7 Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 20 Yer İstanbul/Sultanbeyli Daha fazla Sistem Özellikleri Zotac Gaming RTX 3070, Intel(R) Core(TM) i5-10600K CPU, G Skill16GB DD4 Ram,Kingstone 1TB HDD, 522GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Pazartesi 18:58 #442 Jiyunotameni dedi: yama güvenilir mi peki ? istediğimiz zaman aç kapa yapabiliyor muyuz Genişletmek için tıkla... Oyuna girdiğin zaman otomatik türkçe oluyor. Kapatmak için dosyalardan silmen lazım.
Jiyunotameni dedi: yama güvenilir mi peki ? istediğimiz zaman aç kapa yapabiliyor muyuz Genişletmek için tıkla... Oyuna girdiğin zaman otomatik türkçe oluyor. Kapatmak için dosyalardan silmen lazım.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 Pazartesi 18:59 #443 E5T7 dedi: Aynı şekilde bende öyle bi şey okudum ancam millet online da oyunu baştan değiştiren şeyler yapıp ban yemiyorken TR yama yüzünden ban yer miyiz onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bir kere onunla girdim TR ye yama varken bir şey olmadı ama ban yiyebilirsiniz dikkat edin.
E5T7 dedi: Aynı şekilde bende öyle bi şey okudum ancam millet online da oyunu baştan değiştiren şeyler yapıp ban yemiyorken TR yama yüzünden ban yer miyiz onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bir kere onunla girdim TR ye yama varken bir şey olmadı ama ban yiyebilirsiniz dikkat edin.
Jiyunotameni Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.760 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 19:41 #444 E5T7 dedi: Oyuna girdiğin zaman otomatik türkçe oluyor. Kapatmak için dosyalardan silmen lazım. Genişletmek için tıkla... her seferinde tekrar sil yükle mi yapılacak yani ban yiyince peki normal online olmadan rdr oynanabilir mi ? 600 lira para vermiştim
E5T7 dedi: Oyuna girdiğin zaman otomatik türkçe oluyor. Kapatmak için dosyalardan silmen lazım. Genişletmek için tıkla... her seferinde tekrar sil yükle mi yapılacak yani ban yiyince peki normal online olmadan rdr oynanabilir mi ? 600 lira para vermiştim