Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 25 Temmuz 2021 #1 Merhaba, indirimde aldım. Acaba Online dahil midir? Çünkü Red Dead Online olarak ayrı satılan bir oyunu da var, aradaki fark nedir?
Merhaba, indirimde aldım. Acaba Online dahil midir? Çünkü Red Dead Online olarak ayrı satılan bir oyunu da var, aradaki fark nedir?
Çözüm Dark Lord of the Sith 25 Temmuz 2021 Evet dahildir. Oynayabilirsiniz rahatça. Ayrı satılan Red Dead Online'da sadece online moda girilebiliyor.
Evet dahildir. Oynayabilirsiniz rahatça. Ayrı satılan Red Dead Online'da sadece online moda girilebiliyor.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 25 Temmuz 2021 #2 Evet dahildir. Oynayabilirsiniz rahatça. Ayrı satılan Red Dead Online'da sadece online moda girilebiliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet dahildir. Oynayabilirsiniz rahatça. Ayrı satılan Red Dead Online'da sadece online moda girilebiliyor.
hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 25 Temmuz 2021 #3 Herixa dedi: Merhaba, indirimde aldım. Acaba Online dahil midir? Çünkü Red Dead Online olarak ayrı satılan bir oyunu da var, aradaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Online oynayabilirsiniz. O pakette hem hikaye hem de Online var. Dip not: Oyun efsane kesinlikle bitirin. Artı 0 Eksi
Herixa dedi: Merhaba, indirimde aldım. Acaba Online dahil midir? Çünkü Red Dead Online olarak ayrı satılan bir oyunu da var, aradaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Online oynayabilirsiniz. O pakette hem hikaye hem de Online var. Dip not: Oyun efsane kesinlikle bitirin.