Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 14 Nisan 2022 #11 2022'nin haziran'ın 17Sine bence. Çünkü karne kampanyası yapabilirler.
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.086 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 14 Nisan 2022 #12 LegendaryDevilHunter dedi: Gelecekte olacak indirimleri ve tarihlerini gösteriyor. Genişletmek için tıkla... He ben oyunları da gösteriyor zannettim.
LegendaryDevilHunter dedi: Gelecekte olacak indirimleri ve tarihlerini gösteriyor. Genişletmek için tıkla... He ben oyunları da gösteriyor zannettim.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 17 24 Nisan 2022 #13 Herkese tekrardan selamlar, sanırım 2 Mayıs'ta bir indirim olacakmış ve RDR2 o hafta indirime girer mi?
Herkese tekrardan selamlar, sanırım 2 Mayıs'ta bir indirim olacakmış ve RDR2 o hafta indirime girer mi?
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.431 Çözümler 5 24 Nisan 2022 #14 Devolve dedi: Herkese tekrardan selamlar, sanırım 2 Mayıs'ta bir indirim olacakmış ve RDR2 o hafta indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Ne indirimi olacak hocam mayıs'ta? Bende Resident Evil Village alacagım.
Devolve dedi: Herkese tekrardan selamlar, sanırım 2 Mayıs'ta bir indirim olacakmış ve RDR2 o hafta indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Ne indirimi olacak hocam mayıs'ta? Bende Resident Evil Village alacagım.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2022 #15 Devolve dedi: Herkese tekrardan selamlar, sanırım 2 Mayıs'ta bir indirim olacakmış ve RDR2 o hafta indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Documentation Home Page (Steamworks Documentation) partner.steamgames.com Bu etkinlik birincil olarak şu türlere ait oyunlar içindir: Rogue-like Rogue-Lite Souls-like Metroidvania Bu türdeki oyunlar indirime girer.
Devolve dedi: Herkese tekrardan selamlar, sanırım 2 Mayıs'ta bir indirim olacakmış ve RDR2 o hafta indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Documentation Home Page (Steamworks Documentation) partner.steamgames.com Bu etkinlik birincil olarak şu türlere ait oyunlar içindir: Rogue-like Rogue-Lite Souls-like Metroidvania Bu türdeki oyunlar indirime girer.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 17 24 Nisan 2022 #16 Evou dedi: Ne indirimi olacak hocam mayıs'ta? Bende Resident Evil Village alacagım. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım söylemişti ben de bilmiyorum.
Evou dedi: Ne indirimi olacak hocam mayıs'ta? Bende Resident Evil Village alacagım. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım söylemişti ben de bilmiyorum.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2022 #17 Devolve dedi: Hocam arkadaşım söylemişti ben de bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Going Rogue indirimi olacak. Şu mesajımdan hangi türdeki oyunların indirime gireceğini öğrenebilirsiniz. LegendaryDevilHunter dedi: Hayır. Documentation Home Page (Steamworks Documentation) partner.steamgames.com Bu etkinlik birincil olarak şu türlere ait oyunlar içindir: Rogue-like Rogue-Lite Souls-like Metroidvania Bu türdeki oyunlar indirime girer. Genişletmek için tıkla...
Devolve dedi: Hocam arkadaşım söylemişti ben de bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Going Rogue indirimi olacak. Şu mesajımdan hangi türdeki oyunların indirime gireceğini öğrenebilirsiniz. LegendaryDevilHunter dedi: Hayır. Documentation Home Page (Steamworks Documentation) partner.steamgames.com Bu etkinlik birincil olarak şu türlere ait oyunlar içindir: Rogue-like Rogue-Lite Souls-like Metroidvania Bu türdeki oyunlar indirime girer. Genişletmek için tıkla...
fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.032 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 24 Nisan 2022 #18 Steam altın hafta indirimleri: 29 Nisan – 6 Mayıs 2022.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.431 Çözümler 5 24 Nisan 2022 #19 fiqt dedi: Steam altın hafta indirimleri: 29 Nisan – 6 Mayıs 2022. Genişletmek için tıkla... Hocam Resident Evil Village veya Mortal Kombat 11 indirime girer mi? LegendaryDevilHunter dedi: Going Rogue indirimi olacak. Şu mesajımdan hangi türdeki oyunların indirime gireceğini öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Resident Evil Village veya Mortal Kombat 11 indirime girer mi?
fiqt dedi: Steam altın hafta indirimleri: 29 Nisan – 6 Mayıs 2022. Genişletmek için tıkla... Hocam Resident Evil Village veya Mortal Kombat 11 indirime girer mi? LegendaryDevilHunter dedi: Going Rogue indirimi olacak. Şu mesajımdan hangi türdeki oyunların indirime gireceğini öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Resident Evil Village veya Mortal Kombat 11 indirime girer mi?
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2022 #20 fiqt dedi: Steam altın hafta indirimleri: 29 Nisan – 6 Mayıs 2022. Genişletmek için tıkla... Altın hafta indirimi nedir? fiqt dedi: Steam altın hafta indirimleri: 29 Nisan – 6 Mayıs 2022. Genişletmek için tıkla... Ayrıca SteamDB'de böyle bir indirim gözükmemekte. Nereden öğrendiniz? Kaynak nedir?
fiqt dedi: Steam altın hafta indirimleri: 29 Nisan – 6 Mayıs 2022. Genişletmek için tıkla... Altın hafta indirimi nedir? fiqt dedi: Steam altın hafta indirimleri: 29 Nisan – 6 Mayıs 2022. Genişletmek için tıkla... Ayrıca SteamDB'de böyle bir indirim gözükmemekte. Nereden öğrendiniz? Kaynak nedir?