fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.032 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 24 Nisan 2022 #21 Evou dedi: Hocam Resident Evil Village veya Mortal Kombat 11 indirime girer mi? Hocam Resident Evil Village veya Mortal Kombat 11 indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Girer hocam. LegendaryDevilHunter dedi: Altın hafta indirimi nedir? Ayrıca SteamDB'de böyle bir indirim gözükmemekte. Nereden öğrendiniz? Kaynak nedir? Genişletmek için tıkla... Daha önceden de baktım hepsi doğru bir sıkıntı çıkmadı.
Evou dedi: Hocam Resident Evil Village veya Mortal Kombat 11 indirime girer mi? Hocam Resident Evil Village veya Mortal Kombat 11 indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Girer hocam. LegendaryDevilHunter dedi: Altın hafta indirimi nedir? Ayrıca SteamDB'de böyle bir indirim gözükmemekte. Nereden öğrendiniz? Kaynak nedir? Genişletmek için tıkla... Daha önceden de baktım hepsi doğru bir sıkıntı çıkmadı.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2022 #22 fiqt dedi: Girer hocam. Daha önceden de baktım hepsi doğru bir sıkıntı çıkmadı. Eki Görüntüle 1369476 Genişletmek için tıkla... Bu indirimde genel olarak Japon oyunları indirime giriyormuş. RE8 indirime girer fakat RDR2 indirime girmez.
fiqt dedi: Girer hocam. Daha önceden de baktım hepsi doğru bir sıkıntı çıkmadı. Eki Görüntüle 1369476 Genişletmek için tıkla... Bu indirimde genel olarak Japon oyunları indirime giriyormuş. RE8 indirime girer fakat RDR2 indirime girmez.
fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.032 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 24 Nisan 2022 #23 LegendaryDevilHunter dedi: Bu indirimde genel olarak Japon oyunları indirime giriyormuş. RE8 indirime girer fakat RDR2 indirime girmez. Genişletmek için tıkla... Genelde tüm oyunlar giriyor. Ama dediğiniz gibi de olabilir.
LegendaryDevilHunter dedi: Bu indirimde genel olarak Japon oyunları indirime giriyormuş. RE8 indirime girer fakat RDR2 indirime girmez. Genişletmek için tıkla... Genelde tüm oyunlar giriyor. Ama dediğiniz gibi de olabilir.
Dedektif1 Femtopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #24 Steam'de "Red Dead Redemption 2" %50, "Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition" %60 indirimde.
watusx Picopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 32 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #25 Şu an %50 indirimde.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 17 6 Mayıs 2022 #26 Herkese teşekkür ederim. Oyun sonunda indirime girdi.