anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2023 #11 ErrorCorrection dedi: Font sorunu var mı bu yama da?(konu sahibinin attığı videodaki) Genişletmek için tıkla... Yok çözülmüş kutucuk sorunu yok fixlenmiş hali.
ErrorCorrection dedi: Font sorunu var mı bu yama da?(konu sahibinin attığı videodaki) Genişletmek için tıkla... Yok çözülmüş kutucuk sorunu yok fixlenmiş hali.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.549 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #12 anılDLL dedi: Yok çözülmüş kutucuk sorunu yok fixlenmiş hali. Genişletmek için tıkla... Ben technopattakini denedim de. Onda font sorunu vardı. Bende sildim. Bir de exe olunca güvensizlik oluşuyor.
anılDLL dedi: Yok çözülmüş kutucuk sorunu yok fixlenmiş hali. Genişletmek için tıkla... Ben technopattakini denedim de. Onda font sorunu vardı. Bende sildim. Bir de exe olunca güvensizlik oluşuyor.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2023 #13 ErrorCorrection dedi: Ben technopattakini denedim de. Onda font sorunu vardı. Bende sildim. Bir de exe olunca güvensizlik oluşuyor. Genişletmek için tıkla... Bu attığım link fixli hali bunu kurun hocam. Ben kullanıyorum 2 3 defa tarattım sorun bulmadı 6-7 aydır kullanıyorum.
ErrorCorrection dedi: Ben technopattakini denedim de. Onda font sorunu vardı. Bende sildim. Bir de exe olunca güvensizlik oluşuyor. Genişletmek için tıkla... Bu attığım link fixli hali bunu kurun hocam. Ben kullanıyorum 2 3 defa tarattım sorun bulmadı 6-7 aydır kullanıyorum.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.549 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #14 anılDLL dedi: Bu attığım link fixli hali bunu kurun hocam. Ben kullanıyorum 2 3 defa tarattım sorun bulmadı 6-7 aydır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sildim yazın oynicam hocam.
anılDLL dedi: Bu attığım link fixli hali bunu kurun hocam. Ben kullanıyorum 2 3 defa tarattım sorun bulmadı 6-7 aydır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sildim yazın oynicam hocam.
MAUSPAD Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 53 27 Ocak 2023 #15 Arkadaşlar yamayı indirip kurdum ve gayet güzel.... yardım eden herkese teşekkür ederim.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.549 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #16 MAUSPAD dedi: Arkadaşlar yamayı indirip kurdum ve gayet güzel... Yardım eden herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Font sorunu olmadı değil mi? Yada dosyaları taşımaktan başka işlem yaptınız mı?
MAUSPAD dedi: Arkadaşlar yamayı indirip kurdum ve gayet güzel... Yardım eden herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Font sorunu olmadı değil mi? Yada dosyaları taşımaktan başka işlem yaptınız mı?
MAUSPAD Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 53 27 Ocak 2023 #17 ErrorCorrection dedi: Font sorunu olmadı değil mi? Yada dosyaları taşımaktan başka işlem yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... oyunun başında 5 dakkalığna oldu sonra kendi kendine düzeldi. hyr yapmadım direk dosyaları attım
ErrorCorrection dedi: Font sorunu olmadı değil mi? Yada dosyaları taşımaktan başka işlem yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... oyunun başında 5 dakkalığna oldu sonra kendi kendine düzeldi. hyr yapmadım direk dosyaları attım