Steel16 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 287 10 Ocak 2022 #1 RDR2'de Türkçe yama yükleyip parti bölümünden oyundan atıyorsa, Dutch'ı takip etmeyip yukarıda bekleyip tam asksi yönede merdivenlerden inip kıyıdan kıyıdan bahçeye giderseniz oyundan atmıyor bilginize.
RDR2'de Türkçe yama yükleyip parti bölümünden oyundan atıyorsa, Dutch'ı takip etmeyip yukarıda bekleyip tam asksi yönede merdivenlerden inip kıyıdan kıyıdan bahçeye giderseniz oyundan atmıyor bilginize.
blackeagle03 Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 610 Çözümler 5 19 Ocak 2022 #2 Steel16 dedi: RDR2'de Türkçe yama yükleyip parti bölümünden oyundan atıyorsa, Dutch'ı takip etmeyip yukarıda bekleyip tam asksi yönede merdivenlerden inip kıyıdan kıyıdan bahçeye giderseniz oyundan atmıyor bilginize. Genişletmek için tıkla... Bu sorun az önce bende de oldu. Biraz ağırdan alarak takip ettim. Bir sorun yaşamadım. Türkçe yama yüzünden mi oluyor bu durum? Artı 0 Eksi
Steel16 dedi: RDR2'de Türkçe yama yükleyip parti bölümünden oyundan atıyorsa, Dutch'ı takip etmeyip yukarıda bekleyip tam asksi yönede merdivenlerden inip kıyıdan kıyıdan bahçeye giderseniz oyundan atmıyor bilginize. Genişletmek için tıkla... Bu sorun az önce bende de oldu. Biraz ağırdan alarak takip ettim. Bir sorun yaşamadım. Türkçe yama yüzünden mi oluyor bu durum?
KS KS Steel16 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 287 19 Ocak 2022 #3 blackeagle03 dedi: Bu sorun az önce bende de oldu. Biraz ağırdan alarak takip ettim. Bir sorun yaşamadım. Türkçe yama yüzünden mi oluyor bu durum? Genişletmek için tıkla... Evet Türkçe yamada oluyor, ondan sonra hiç sorun yaşamadım daha. Artı 0 Eksi
blackeagle03 dedi: Bu sorun az önce bende de oldu. Biraz ağırdan alarak takip ettim. Bir sorun yaşamadım. Türkçe yama yüzünden mi oluyor bu durum? Genişletmek için tıkla... Evet Türkçe yamada oluyor, ondan sonra hiç sorun yaşamadım daha.