Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 11 Kasım 2020 #11 Eriqa dedi: Nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam buyurun ama size garantisini veremem isterseniz deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eriqa dedi: Nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam buyurun ama size garantisini veremem isterseniz deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eriqa Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 312 Yer İzmir 11 Kasım 2020 #12 Gojira dedi: Hocam buyurun ama size garantisini veremem isterseniz deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 84 like var herhalde gerçektir deneyeceğim.
Gojira dedi: Hocam buyurun ama size garantisini veremem isterseniz deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 84 like var herhalde gerçektir deneyeceğim.
furkanharrower Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 679 Çözümler 2 21 Kasım 2020 #13 Eriqa dedi: 84 like var herhalde gerçektir deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Yama çalıştı mı?
Eriqa Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 312 Yer İzmir 21 Kasım 2020 #14 furkanharrower dedi: Yama çalıştı mı? Genişletmek için tıkla... Denemedim.
Ahmetzbkn Centipat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 225 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Notebook bakım onarımcısı ve özel güvenlik 10 Aralık 2020 #15 Bu yamayı deneyip memnun kalan varmı?
furkanharrower Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 679 Çözümler 2 10 Aralık 2020 #16 Ahmetzbkn dedi: Bu yamayı deneyip memnun kalan varmı? Genişletmek için tıkla... Bende merak ediyorum. Büyük bı ekip yapsa direk oynardım ama çeviride hata olabilir belki
Ahmetzbkn dedi: Bu yamayı deneyip memnun kalan varmı? Genişletmek için tıkla... Bende merak ediyorum. Büyük bı ekip yapsa direk oynardım ama çeviride hata olabilir belki
nickimyokbenim Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.931 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #17 furkanharrower dedi: Yama çalıştı mı? Genişletmek için tıkla... Ahmetzbkn dedi: Bu yamayı deneyip memnun kalan varmı? Genişletmek için tıkla... furkanharrower dedi: Bende merak ediyorum. Büyük bı ekip yapsa direk oynardım ama çeviride hata olabilir belki Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar yama çalışıyor, ben indirip denemiştim ilk çıktığında. Şuan ne durumdadır bilemem. Ama kurulumu ve çalışma mantığı biraz sıkıntılı ve pek zevk alacağınızı sanmıyorum.
furkanharrower dedi: Yama çalıştı mı? Genişletmek için tıkla... Ahmetzbkn dedi: Bu yamayı deneyip memnun kalan varmı? Genişletmek için tıkla... furkanharrower dedi: Bende merak ediyorum. Büyük bı ekip yapsa direk oynardım ama çeviride hata olabilir belki Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar yama çalışıyor, ben indirip denemiştim ilk çıktığında. Şuan ne durumdadır bilemem. Ama kurulumu ve çalışma mantığı biraz sıkıntılı ve pek zevk alacağınızı sanmıyorum.
Ahmetzbkn Centipat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 225 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Notebook bakım onarımcısı ve özel güvenlik 10 Aralık 2020 #18 Bende kurdum fakat her çözünürlükte çalışmıyor sanırım