Y YavuzOxy Femtopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 RDR 2 için bir yama bulmuştum. ZIP dosyasını VirusTotal'e atınca 1 uyarı verdi F/P olabilir mi?
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.068 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 16 Haziran 2025 #2 YavuzOxy dedi: RDR 2 için bir yama bulmuştum. ZIP dosyasını VirusTotal'e atınca 1 uyarı verdi F/P olabilir mi? Eki Görüntüle 2513753 Genişletmek için tıkla... Hocam site içerisinde yama paylaşan kişiler var onlardan bakarsanız daha iyi olabilir.
YavuzOxy dedi: RDR 2 için bir yama bulmuştum. ZIP dosyasını VirusTotal'e atınca 1 uyarı verdi F/P olabilir mi? Eki Görüntüle 2513753 Genişletmek için tıkla... Hocam site içerisinde yama paylaşan kişiler var onlardan bakarsanız daha iyi olabilir.
Y YavuzOxy Femtopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #3 Alheratzz dedi: Hocam site içerisinde yama paylaşan kişiler VA onlardan bakarsanız daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam VA ne demek terimleri çok bilmiyorum kusura bakmayın.
Alheratzz dedi: Hocam site içerisinde yama paylaşan kişiler VA onlardan bakarsanız daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam VA ne demek terimleri çok bilmiyorum kusura bakmayın.
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.068 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 16 Haziran 2025 #4 Var yazacaktım hocam. YavuzOxy dedi: Hocam VA ne demek terimleri çok bilmiyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla...
Var yazacaktım hocam. YavuzOxy dedi: Hocam VA ne demek terimleri çok bilmiyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla...
Y YavuzOxy Femtopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #5 Alheratzz dedi: Var yazacaktım hocam. Genişletmek için tıkla... He siteden aldım zaten.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.653 Makaleler 4 Çözümler 80 Yer Rusya 16 Haziran 2025 #6 False positive gibi duruyor.