Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition Xbox Store'da 200 TL

Nasıl? Yenilenmiş oyun PC'ye de gelecekti?
Yenilenme yok PS4 ve Switch portu gelecek 50 dolar. Xbox geri uyumlulukla oynacağı için oraya gelmeyecek oradaki fyat aynı devam edecek. PC'ye gelir mi gelmez mi bilemiyorum. Rockstar bu garip bir firma. Yani bir 11 yıllık oyunun sadece portuna 50 dolar istiyorlar.

Yenilenme yok PS4 ve Switch portu gelecek 50 dolar. Xbox geri uyumlulukla oynacağı için oraya gelmeyecek oradaki fyat aynı devam edecek. PC'ye gelir mi gelmez mi bilemiyorum.

Benim haberim yok bunlardan. PC'ye gelecek diye seviniyordum. Rockstar şu remastered işini beceremiyor hiç arkadaş. Kim onaylamış bunu anlamadım.

Benim haberim yok bunlardan. PC'ye gelecek diye seviniyordum. Rockstar şu remastered işini beceremiyor hiç arkadaş. Kim onaylamış bunu anlamadım.
Becermiyor değil para harcamak istemiyorlar. Port yapsalar bile milyonlar satacağı için sıkıntı olmuyor onlar için. GTA DE bile 10 milyon satmıştı o rezil oyun.

Becermiyor değil para harcamak istemiyorlar. Port yapsalar bile milyonlar satacağı için sıkıntı olmuyor onlar için. GTA DE bile 10 milyon satmıştı o rezil oyun.

Markanın ismi satıyor ve iyi de reklam yapmışlardı çıkıştan önce. Satın alanların yarısından fazlası öyle bir şeyle karşılaşacağını düşünmüyordu fakat ne olursa olsun PC'ye gelmesi gerekirdi ve iyi de satardı yani. Ne düşündükleri belli değil daha geçenlerde konuda PC'ye gelip gelmez konuşuluyordu ne ara bunlar değişmiş anlamadım kaçırmışım o haberleri.

Ya ben 2 hafta önce aldım yine indirimdeydi ama Series S de 30 FPS çalışıyormuş sanırım. Bir tık üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…