Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition'ın normalinden ne farkı var?

ilyascaptan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart Colorful BATTLE AX A520 M KM 2 İşlemci Ryzen 5 5600G 3.90 Ghz Ram T-Force Vulcan Z Red 8x2 3200Mhz SSD Patriot P300 512 GB M.2 HDD Wd Blue 1TB Powersuplly Hiper Atx 600w Ekran Kartı Asus Radeon RX7600 DUAL 8GB 128 Bit
Steam'de RDR 2'nin Ultimate sürümünde büyük indirim var, almayı düşünüyorum da, bu Ultimate'nin ne özellikleri var, mesela Online var mı?

Steam'de RDR 2'nin Ultimate sürümünde büyük indirim var, almayı düşünüyorum da, bu Ultimate'nin ne özellikleri var, mesela Online var mı?

Online Standard'ta da var, Ultimate değmez bu arada. Mod ile de kurarsın bunları.

Online base versiyonda da ultimate versiyonda da mevcut. Ultimate versiyonun farkı online'a başladığınız zaman size başlangıç paketi tarzı bir destekte bulunması. Red Dead'in online modunu oynayan biri olarak şahsen ultimate bana gereksiz geliyor ama tercih size kalmış

Orijinal sürüm 60 dolar Ultimate 35 düşmüş RDR'nin Online'ı için ayrı oyuna gerek yok muydu?

Orijinal sürüm 60 dolar Ultimate 35 düşmüş RDR'nin Online'ı için ayrı oyuna gerek yok muydu?
Hayır. Gerek yok. Orijinal sürüm indirimde 20'ye düşer. Bekleyin derim.

Ultimate'deki çoğu şey modla kurulabiliyor zaten. Banka soygunu, kıyafetler vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…