Red Dead Redemption 2 "Unknown Error: FFFFFFFFF" hatası verip kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Yağız Utku

Picopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
GeForce RTX 3060
Anakart
Tulpar T5 V22.1
İşlemci
intel core i7 11th gen
Başlıkta görmüş olduğunuz hatayı alıyorum. Piyasada ne kadar çözüm varsa denedim, işe yaramadı, delireceğim. Normal normal oynuyordum modlardan herhangi biri mi tetiklendi yoksa başka bir şey mi oldu anlamıyorum. 2 gün önceye kadar rahat rahat oynayabiliyordum. Şu hatanın çözümünü bilen yok mu? Umudu kestim resmen, öylece bekliyorum ve normalde kapanmaması gereken oyunu kapanacak beklentisi ile açıyorum.

Başlıkta görmüş olduğunuz hatayı alıyorum. Piyasada ne kadar çözüm varsa denedim, işe yaramadı, delireceğim. Normal normal oynuyordum modlardan herhangi biri mi tetiklendi yoksa başka bir şey mi oldu anlamıyorum. 2 gün önceye kadar rahat rahat oynayabiliyordum. Şu hatanın çözümünü bilen yok mu? Umudu kestim resmen, öylece bekliyorum ve normalde kapanmaması gereken oyunu kapanacak beklentisi ile açıyorum.

Hocam oyundaki ayarlarınız ne durumda? Bir de büyük bir şehirde iseniz ve ayarlarınız önerilenden daha fazlaysa bu hatayı alabilirsiniz. Bende saint denis şehrinde alıyordum bu hatayı çok önceden. Saint Denis'e trainer aracılığıyla veyahut Fast travel yaparsanız çökebiliyor.

Hocam oyundaki ayarlarınız ne durumda? Bir de büyük bir şehirde iseniz ve ayarlarınız önerilenden daha fazlaysa bu hatayı alabilirsiniz. Bende saint denis şehrinde alıyordum bu hatayı çok önceden. Saint Denis'e trainer aracılığıyla veyahut Fast travel yaparsanız çökebiliyor.
kast ettiğiniz ayarlar hangileri? Bir de modlarla alakalı değildir değil mi çünkü orijinal olarak oynayanlarda da aynı hata çıkmış sanırım. Modlardan dolayıysa bende fazla mod vardı onları tek tek denemek yorar umarım modlardan dolayı değildir.

Kast ettiğiniz ayarlar hangileri? Bir de modlarla alakalı değildir değil mi çünkü orijinal olarak oynayanlarda da aynı hata çıkmış sanırım. Modlardan dolayıysa bende fazla mod vardı onları tek tek denemek yorar umarım modlardan dolayı değildir.

Hocam yüklü olan bazı modların isimlerini söyler misiniz o etki etmez diye düşünüyorum grafik ayarlarından bahsediyorum bu arada.

1767380130880.png

Lenny's Mod Loader üzerinden bunları indirdim.

Ayriyetten:
-Gun Tricks
-Outfit Changer
-Smoking Complete
-Hunting Wagon
-Duels
-Deadeye
-Bandit Hideouts (oyunu açtığımda 80% hata mesajı verip mod çalışmıyor oyun çalışıyor)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı