Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 18 Aralık 2021 #1 Öyle bir oyun ki.. Bir oyuna, bir kasabaya kış bu kadar mı çok yakışır. Dayanamadım ve paylaşmak istedim. RDR 2'de kış günleri başladı. Soğuk bir Valentine akşamından selamlar.
Öyle bir oyun ki.. Bir oyuna, bir kasabaya kış bu kadar mı çok yakışır. Dayanamadım ve paylaşmak istedim. RDR 2'de kış günleri başladı. Soğuk bir Valentine akşamından selamlar.
otpphap Megapat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 516 Çözümler 5 Yer İstanbul 18 Aralık 2021 #2 Ama şimdi gece vakti Saint-Denis'de dolaşmanın yeri de ayrı tabii
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 18 Aralık 2021 #3 Gece vakti, deniz karşısında, sigarasını içen bir Arthur Morgan...
Empty1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1.207 Çözümler 4 18 Aralık 2021 #4 Story mode'da da olsa güzel olurdu.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 18 Aralık 2021 #5 otpphap dedi: Ama şimdi gece vakti Saint-Denis'de dolaşmanın yeri de ayrı tabii Genişletmek için tıkla... Saint - Denis fazla gürültülü ama ya. O yağmurlu Valentine'i kuzeyin çamurlu kasabasını karlar içinde görmek beni çok mutlu etti. LittleGuy dedi: Gece vakti, deniz karşısında, sigarasını içen bir Arthur Morgan... Genişletmek için tıkla... Aşk adam.
otpphap dedi: Ama şimdi gece vakti Saint-Denis'de dolaşmanın yeri de ayrı tabii Genişletmek için tıkla... Saint - Denis fazla gürültülü ama ya. O yağmurlu Valentine'i kuzeyin çamurlu kasabasını karlar içinde görmek beni çok mutlu etti. LittleGuy dedi: Gece vakti, deniz karşısında, sigarasını içen bir Arthur Morgan... Genişletmek için tıkla... Aşk adam.