Red Dead Redemption 2 vs The Witcher Trilogy

Rapidzen

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, sizce RDR 2'yi mi almak daha mantıklı yoksa Witcher serisini alıp üstüne tüm DLC'leri almak mı?

Büyülü bir evren seviyorsanız witcher yok ben düz bir insanım büyü bize uymaz dersen rdr2 derim. Ama her iki oyunu da oynamanız önerimdir güzel oyun ikiside

Arkadaşlar, sizce RDR 2'yi mi almak daha mantıklı yoksa Witcher serisini alıp üstüne tüm DLC'leri almak mı?

Witcher 1 oynanacak oyun değil. Witcher 2 aşırı yaşlanmış durumda. Seride belki de tek oynanabilir oyun Witcher 3 ve onun yan içerikleri. Aklınızda bulunsun. Sen ne seçerdin dersen üstünü tamamlayıp BF6 alırdım ama ben benim işte.

Tamamen sizin oyun zevkinize bağlı bir şey ama ben The Witcher 3 almanızı tavsiye ederim; büyüleyici hikayesiyle dolu dolu oynarsınız.

Bence RDR 2 daha mantıklı Witcher'ı oynamıştım hiçbir şey anlamadım sildim ama yine de az da olsa zevkliydi, bana göre RDR 2 zirvede.

Trilogy Witcher 3 disinda oynanmaz ancak RDR de inanilmaz yavas agir ve yavan bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…