F Fred07 Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2026 #1 Merhaba arkadaşlar i5-12400F işlemci 4060 ekran kartına sahibim RDR 2 de DX12 ve Vulkan seçeneklerinden hangisini seçmeliyim?
Merhaba arkadaşlar i5-12400F işlemci 4060 ekran kartına sahibim RDR 2 de DX12 ve Vulkan seçeneklerinden hangisini seçmeliyim?
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.592 Çözümler 43 12 Ocak 2026 #2 Vulkan daha stabil hocam.
DunkelKlang Centipat Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 2.109 Makaleler 14 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2026 #3 DX12'nin birtakım sorunları var. FPS düşüşüne ve görüntü bozukluğuna sebep oluyordu en son. Vulkan olanını kullanın.
DX12'nin birtakım sorunları var. FPS düşüşüne ve görüntü bozukluğuna sebep oluyordu en son. Vulkan olanını kullanın.
Dusb Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 719 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2026 #4 Vulkan. Ayrıca Türkçe yama kullanırsan onda da stabil olan o. DX12 geçiş yaptığında Türkçe karakterler kutu şeklinde gözüküyor.
Vulkan. Ayrıca Türkçe yama kullanırsan onda da stabil olan o. DX12 geçiş yaptığında Türkçe karakterler kutu şeklinde gözüküyor.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 4.129 Makaleler 13 Çözümler 18 Yer Antalya 12 Ocak 2026 #5 Vulkan.
F Fred07 Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2026 #6 DunkelKlang dedi: DX12'nin birtakım sorunları var. FPS düşüşüne ve görüntü bozukluğuna sebep oluyordu en son. Vulkan olanını kullanın. Genişletmek için tıkla... Ayar olarak YouTube'da Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunlari yapmayı planlıyorum hocam Ultra yerine. Dusb dedi: Vulkan. Ayrıca Türkçe yama kullanırsan onda da stabil olan o. DX12 geçiş yaptığında Türkçe karakterler kutu şeklinde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ayar olarak bunları düşünüyorum hocam. Schwagos dedi: Vulkan daha stabil hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçe Yama olarak ne kullanmalıyım Son düzenleme: 12 Ocak 2026
DunkelKlang dedi: DX12'nin birtakım sorunları var. FPS düşüşüne ve görüntü bozukluğuna sebep oluyordu en son. Vulkan olanını kullanın. Genişletmek için tıkla... Ayar olarak YouTube'da Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunlari yapmayı planlıyorum hocam Ultra yerine. Dusb dedi: Vulkan. Ayrıca Türkçe yama kullanırsan onda da stabil olan o. DX12 geçiş yaptığında Türkçe karakterler kutu şeklinde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ayar olarak bunları düşünüyorum hocam. Schwagos dedi: Vulkan daha stabil hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçe Yama olarak ne kullanmalıyım
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.592 Çözümler 43 12 Ocak 2026 #7 Fred07 dedi: Ayar olarak YouTube'da Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunlari yapmayı planlıyorum hocam Ultra yerine. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ayar olarak bunları düşünüyorum hocam. Hocam Türkçe Yama olarak ne kullanmalıyım Genişletmek için tıkla... Hocam bu yamayı deneyebilirsiniz. Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama
Fred07 dedi: Ayar olarak YouTube'da Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunlari yapmayı planlıyorum hocam Ultra yerine. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ayar olarak bunları düşünüyorum hocam. Hocam Türkçe Yama olarak ne kullanmalıyım Genişletmek için tıkla... Hocam bu yamayı deneyebilirsiniz. Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama