T timerr Centipat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #1 Epic Games üzerinden RDR2 aldım. Başlata tıkladığımda bu hatayı alıyorum. Belki olur diye Rockstar Games launcher'dan girmeye çalıştım oyuna yine aynı hatayı aldım. Çözümü nedir bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2023
Epic Games üzerinden RDR2 aldım. Başlata tıkladığımda bu hatayı alıyorum. Belki olur diye Rockstar Games launcher'dan girmeye çalıştım oyuna yine aynı hatayı aldım. Çözümü nedir bilen var mı?
flain Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 878 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #2 Hocam sanırım şu an genel olarak herkeste bir sorun var. Gün içinde düzelir umarım. Artı 1 Eksi
ahmtakif Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #3 epicin sunucuları çöktü ondan kaynaklıdır fifa gta rdr hepsi aynı hatayı veriyor dert edilcek bişey değil uğraşma boşuna düzelir. Artı 1 Eksi
epicin sunucuları çöktü ondan kaynaklıdır fifa gta rdr hepsi aynı hatayı veriyor dert edilcek bişey değil uğraşma boşuna düzelir.
Kimmich Mentality Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #4 Epic Games çöktü galiba biraz beklemek lazım, çoğu kişi hata alıyor şu an. Artı 1 Eksi
KS KS T timerr Centipat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #5 flain dedi: Hocam sanırım şu an genel olarak herkeste bir sorun var. Gün içinde düzelir umarım. Genişletmek için tıkla... evet epic kaynaklıymış. bu arada imza yazınıza katılıyorum monster aldığıma pişmanım Artı 0 Eksi
flain dedi: Hocam sanırım şu an genel olarak herkeste bir sorun var. Gün içinde düzelir umarım. Genişletmek için tıkla... evet epic kaynaklıymış. bu arada imza yazınıza katılıyorum monster aldığıma pişmanım
flain Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 878 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #6 timerr dedi: evet epic kaynaklıymış. bu arada imza yazınıza katılıyorum monster aldığıma pişmanım Genişletmek için tıkla... Çok zaman geçmeden satabilirsiniz aslında hocam bu konuda da yardımcı olabilirim farklı bir konu açarsanız siz bilirsiniz tabii ki. Artı 0 Eksi
timerr dedi: evet epic kaynaklıymış. bu arada imza yazınıza katılıyorum monster aldığıma pişmanım Genişletmek için tıkla... Çok zaman geçmeden satabilirsiniz aslında hocam bu konuda da yardımcı olabilirim farklı bir konu açarsanız siz bilirsiniz tabii ki.