Red Dead Redemption 2 yan görev nasıl ayırt edilir?

@ArdaStrix Teşekkürler Hosea nin ilk görevinden bahsediyorsunuz demi çünkü oyunun daha çok başındayım. Daha hosea ile birlikte hiç göreve çıkmadım.

@ArdaStrix
Teşekkürler Hosea nin ilk görevinden bahsediyorsunuz demi çünkü oyunun daha çok başındayım. Daha hosea ile birlikte hiç göreve çıkmadım.
Aynen ilk görevlerden. Oyunu bitirmiştim daha önceden, bugün tekrar sıfırlayıp başladım. Hemen geldim Hosea'nın görevine. Ayı avı.

Aynen ilk görevlerden. Oyunu bitirmiştim daha önceden, bugün tekrar sıfırlayıp başladım. Hemen geldim Hosea'nın görevine. Ayı AVI.

Teşekkür ederim kanka, yarın ilk işim o ATI almak olacak, ama at çok küçük gözüküyor ya daha büyük söyle görkemli bir at yok mu? Dutch'ın ATI gibi hani.

Teşekkür ederim kanka, yarın ilk işim o ATI almak olacak, ama at çok küçük gözüküyor ya daha büyük söyle görkemli bir at yok mu? Dutch'ın ATI gibi hani.

Yanlış bilgi olmasında Dutch'un Atı da Arap atı olması lazım.
Oyun başı için o at çok iyi. Oyunun sonuna kadar o atla gitmiştim ben. Kesin al.

Bir de benim çektiğim şöyle bir video var. Bu da siyah Arap atı. Muhtemelen bu kadar ilerlemediğin için bu atı bulamazsın. Yine de atayım ilerleyince alırsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video da ilk başta sürdüğüm at Efsanevi Arap atı bu arada.

Çok iyiymiş de bu atlar çok küçük ya aşırı hizlilar ama görünüş olarak zayıf duruyorlar.

Çok iyiymiş de bu atlar çok küçük ya aşırı hizlilar ama görünüş olarak zayıf duruyorlar.
Kaslı olanlarda yavaş oluyor genelde. Oyunun en iyi 3. Atını atıyorum beğenmiyorsun.
Sen al o atı beğenmezsen başka bulur söylerim.

Yarın bir deneyeyim şu an işteyim de bu arada videoda mermi yiyince at üstünden atıyor ya seni onu da görünce bir ön yargı oluştu
At ile kurduğun bağa göre gelişiyor o. Çok bağ kurarsan çatışma esnasında atmaz.

At ile kurduğun bağa göre gelişiyor o. Çok bağ kurarsan çatışma esnasında atmaz.

Tamamdır kanka, at işini hallettik şimdi silah işine geçelim ben tabanca kullanmak istiyorum ama hala oyunun verdiği tabancayla oynuyorum daha iyisini bulabilir miyim? Bir de nisan alırken şu orta tuşa basınca oyun ağırlaşıyor adamları vurmak için ama o sistemi çözemedim o nasıl çalışıyor. Adamları vuramadan sistem kapanıyor keskin göz deniyor galiba.

Dead eye diyorlar o özelliğe. PS kumandası ile oynuyorsan bende çözemedim o olayı. İki kere bitirdim bir de oyunu.
Oyunun verdiği pompalıya benzeyen tabanca çok iyi. İki mermisi olan. Yakından kafaya vurursan parçalıyor direkt.
Başka tabanca olarak videoda kullandığımı öneririm. Ben biraz geliştirmiştim. Silah dükkanında bulabilirsin.
Diğer resimdeki de ikili tabanca. Güzel iş çıkartıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20230106_225444.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20230106_225501.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…