Çözüldü Red Dead Redemption 2 yükleme ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

HamzaAts

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. RDR hikaye modunda oyunu oynuyordum, sonrasında çıkmadan F5 ile açılan Menu'da gezineyim dedim. Modun ismini hatırlayamıyorum çok uzun süre oldu indireli, anladığım kadarıyla karakteri hayvana dönüştüren kısma girdim. Sonrasında çöktü. O vakitten beri ana menüye girebiliyorum ama hikayeye devam tuşuna bastığımda birkaç görsel gösterip son aşamada masaüstüne atıyor. Oyun Epic Games'te, bütünlüğünü doğruladım fakat bir etkisi olmadı.

Düşündüm fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ben bu oyunu çok uzun süre önce indirip bitirmiştim bu modlarla. Tekrar başladım bu yüzden yaptığım şeylerin hiçbirini hatırlamıyorum.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. RDR hikaye modunda oyunu oynuyordum, sonrasında çıkmadan F5 ile açılan Menu'da gezineyim dedim. Modun ismini hatırlayamıyorum çok uzun süre oldu indireli, anladığım kadarıyla karakteri hayvana dönüştüren kısma girdim. Sonrasında çöktü. O vakitten beri ana menüye girebiliyorum ama hikayeye devam tuşuna bastığımda birkaç görsel gösterip son aşamada masaüstüne atıyor. Oyun Epic Games'te, bütünlüğünü doğruladım fakat bir etkisi olmadı.

Hocam sanırım Rampage trainerdan bahsediyorsunuz oyunun klasörüne girin rampagefiles klasörünü silin sonra Rampage. asi dosyasını silin.

1737902676500.png

1737902705707.png

1737902726281.png

Bunların haricince bir dosya yok dediğinizi arattım bulamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı