FerhatDenizColak Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 68 5 Şubat 2023 #1 Red Dead Redemption 2'yi başkattığımda Rockstar Games ekranında takılı kalıyor. Çözümünü bilen var mı? Dosya Ekleri bandicam 2023-02-05 14-28-39-137.jpg 67,6 KB · Görüntüleme: 119 bandicam 2023-02-05 14-29-04-946.jpg 78,2 KB · Görüntüleme: 106
Red Dead Redemption 2'yi başkattığımda Rockstar Games ekranında takılı kalıyor. Çözümünü bilen var mı?
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #2 FerhatDenizColak dedi: Red Dead Redemption 2'yi başkattığımda Rockstar Games ekranında takılı kalıyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulamayı denedin mi? Artı 0 Eksi
FerhatDenizColak dedi: Red Dead Redemption 2'yi başkattığımda Rockstar Games ekranında takılı kalıyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulamayı denedin mi?
KS KS FerhatDenizColak Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 68 5 Şubat 2023 #3 Revainer dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... steam üzerinden dogruladım. Artı 0 Eksi
Revainer dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... steam üzerinden dogruladım.
Capitalist Wefy Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3050 i5-12450H 8 GB Ram Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #4 FerhatDenizColak dedi: Red Dead Redemption 2'yi başkattığımda Rockstar Games ekranında takılı kalıyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Rockstar ile alakalı sanırım. Bende GTA 4'te olmuştu aynısı, bu videoyu izleyerek yapmıştım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
FerhatDenizColak dedi: Red Dead Redemption 2'yi başkattığımda Rockstar Games ekranında takılı kalıyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Rockstar ile alakalı sanırım. Bende GTA 4'te olmuştu aynısı, bu videoyu izleyerek yapmıştım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS FerhatDenizColak Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 68 5 Şubat 2023 #5 Capitalist Wefy dedi: Rockstar ile alakalı sanırım. Bende GTA 4'te olmuştu aynısı, bu videoyu izleyerek yapmıştım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gene aynı hatayı verdi. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Capitalist Wefy dedi: Rockstar ile alakalı sanırım. Bende GTA 4'te olmuştu aynısı, bu videoyu izleyerek yapmıştım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gene aynı hatayı verdi.
Capitalist Wefy Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3050 i5-12450H 8 GB Ram Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #6 FerhatDenizColak dedi: Gene aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... sistem özellikleriniz RDR2'yi karşılıyor mu hocam? 8gb ram varsa ondan olabilir. Artı 0 Eksi
FerhatDenizColak dedi: Gene aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... sistem özellikleriniz RDR2'yi karşılıyor mu hocam? 8gb ram varsa ondan olabilir.
KS KS FerhatDenizColak Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 68 5 Şubat 2023 #7 Capitalist Wefy dedi: sistem özellikleriniz RDR2'yi karşılıyor mu hocam? 8gb ram varsa ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... 16 GB ram var rtx 2060 ekran karti var Artı 0 Eksi
Capitalist Wefy dedi: sistem özellikleriniz RDR2'yi karşılıyor mu hocam? 8gb ram varsa ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... 16 GB ram var rtx 2060 ekran karti var