Red Dead Redemption 2 yüklenme ekranında kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Mefleck

Hectopat
Merhabalar, geçen sene Red Dead Redemption 2 aldığım sıralar oyunu NVIDIA'nın önerdiği optimal ayarlarla -ekran kartım GTX 970, işlemcim i5 6500 3.2 GHz ve 8 GB RAM'im var- az çok idare ediyordum; 30-45 FPS arasında dolaşıyordu. Birkaç ay önce de girdiğimde yine aynı şekilde oyuna girebildim ve sıkıntı yaşamadım. Fakat, şu anda oyuna giremiyorum. GeForce Experince'ın sürümü güncel (sürüm: 456.71). Oyunun ana menüsü açılıyor sonra "story"ye bastığımda birkaç dakika yüklendikten sonra resimdeki hatayı veriyor. Evet, ayarlarda ekran kartının hafızını aştığımı söylüyor fakat yaklaşık 1 yıldır zaten ben bu ayarlarda -GeForce Experince'ın optimal ayarı- oynuyordum. Doku kalitesini "Ultra"dan High'a indirdim ve hafıza 4261 mb'den 3600'a -tam sayıyı hatırlamıyorum- düştü ve yine aynı hatayı verdi. Yardımcı olursanız sevinirim internetteki çözümleri denedim fakat olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ekran kartınızla ilgili değil raminizle ilgili. 8 gb ram için uygun olan değer yazdığım değer. Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Denediniz mi hocam? Sonuç ne oldu?
Yardımınız için çok teşekkür ederim. Sınav hatfası vesaire anca yazabildim . Önerdiğiniz yöntem işe yarıyor mu bilmiyorum ama ben silip yeniden yükledim fakat bu yöntem diğer oyunlar için de kullanışlı gibi görünüyor.

bendede aynı sıkıntı var bi turlu cözemedin dedinizi yaptım ama olmuyo bana gore 8gb ram kaynaklı ninimum 16 olması lazım bende 8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…