Alıcı Red Dead Redemption 2

Makaleler
3
Yer
Jerusalem
Aradığım hesap çok uygun fiyatlı olmasını istiyorum, yapacağım şey hikaye moduna girip merakımı ve hevesimi aldıktan sonra zaten hesabı ben de başkasına devrederim büyük ihtimal. Fiyat olarak net bir şey belirlemedim ama yapılan teklifler değerlendirilir.

Mevcut hesabını satmayıp ortak olmak isteyen veya Steam'den gift olarak satış yapacak olan varsa da kabulümdür.

Aradığım hesap çok uygun fiyatlı olmasını istiyorum, yapacağım şey hikaye moduna girip merakımı ve hevesimi aldıktan sonra zaten hesabı ben de başkasına devrederim büyük ihtimal. Fiyat olarak net bir şey belirlemedim ama yapılan teklifler değerlendirilir.

Mevcut hesabını satmayıp ortak olmak isteyen veya Steam'den gift olarak satış yapacak olan varsa da kabulümdür.
Steam gift olarak atabilirim.

Arkadaşa Social Club ilk mailli tüm bilgileri değişen 2 yıl garantili hesap teklif ettim lokasyon soruyor. Elimde onlarca hesap var tek tek girip bakamıyoruz dedim patlayacak hesap istemiyorum diyor :D şuna 20 liraya bir hesap verin de rahatlasın amacı almak değil laf salatası yapmak bunun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı