Steam Red Dead Redemption $24.99 ~ 1.116,43 ₺

Makaleler
22
Yer
Hallownest Kingdom
1772911069400.png

Her ne kadar 16 yıllık bir oyunun bu kadar fiyata satılmasına karşı çıksam da 1 saat önce indirime düştüğünü görünce paylaşmak istedim.
İlgili hocalarım bakabilirler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1772911730099.png

Daha fazla düşmesini bekliyorum sakince. Bir şekilde oynadım ama almak için pusudayım. Şu anki fiyatıyla alınmaz.

Netflix aboneliği olanlar tablet ya da telefondan ücretsiz oynayabilir. Gamepad bağlayınca fena akıyor, tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 2672788
Her ne kadar 16 yıllık bir oyunun bu kadar fiyata satılmasına karşı çıksam da 1 saat önce indirime düştüğünü görünce paylaşmak istedim.
İlgili hocalarım bakabilirler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2'si bundan daha ucuza düşüyorken bu hiç alınmaz.

Bu fiyatlara alınmaması için konu açılmalı, almak için değil. :D

Bilgisayara portlarken değişiklik olsa ve 2. oyundan pahalı olmayı hak etse bir şey asla söylemem ama bu durumda asla.

@UmutMelihAkyol @Tuğra Akın ben şahsen 5-6 yıl sonra yaş pasta fiyatına düşerse alıp oynarım anca hocalarım. Gerçekten fiyatını hak etmiyor çünkü.

Remake falan olsa anlarımda hiçbir değişiklik getirmeden bu fiyatlara satmak resmen dolandılıcılık.
PC port yokken emulatörden oynuyorduk zaten bu fiyata getirceklerini bilsek emulatörden şaşmazdık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı