Steam Red Dead Redemption 29.99 USD

micheal owen

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Bu fiyata hala alınmaz, fakat oyunun indirime girmesini bekleyenler için paylaşayım dedim, bu oyunun hakkı indirimle birlikte 10 15 dolar arası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yurt dışı fiyatı olarak ucuz bile, ama bunu TL bazına çevirdiğimizde bence 15-20 dolar bile verilmez. Buradaki sıkıntı oyunun fiyatıyla alakalı değil, bizimle alakalı.

Olur da bir gün hatay dürüm ve RDR2 arasında kalırsam, cevabım kesinlikle RDR2 olur...

2 yıl önce Steam dolarda değilken bende zurna ile RDR arasında kalmıştım, 98TL'ye RDR almıştım.

Yıllar önce yaptıkları oyunu cilalamakla bile uğraşmayıp dümdüz pc port edip 30 dolara satmanın nesi ucuz? Modcular bedavaya veriyor zaten bu hizmeti.

Yıllar önce yaptıkları oyunu cilalamakla bile uğraşmayıp dümdüz PC port edip 30 dolara satmanın nesi ucuz? Modcular bedavaya veriyor zaten bu hizmeti.

Ne demek istediğinizi pek anlamadım.

2 yıl önce Steam dolarda değilken bende zurna ile RDR arasında kalmıştım, 98TL'ye RDR almıştım.

O ne öyle hocam, 2023 yılında 98 liraya nerede zurna yiyordunuz? 70 cm olması lazım.

Ne demek istediğinizi pek anlamadım.

Diyorum ki, 2010da çıkardıkları oyunu hiçbir uğraş, grafik güncellemesi ve düzeltme yapmadan dümdüz tekrar çıkartıp bir de bu oyuna 60 dolar paha biçmeleri komik zaten, 30 dolara düşmüş olması da indirim sayılmıyor bence.

Yapacaklarını yapmışlar, bu tür oyuna Online ve bug düzeltmek dışında ne gibi bir güncelleme yapabilirler ki? 60 dolar komik bir sayı bence de, ama 30 dolar yurt dışında bizim gibi gençlerin kolayca biriktirebileceği bir miktar.

60 dolarda kolayca biriktirebilecekleri bir miktar. 4 saatlik asgari ücret ve asgari ücretin üstüne çalışıyor çoğu kişi. Orasını bende biliyorum. Olay kolay zor değil olay bu oyun bu fiyat eder mi? Onu geçtim sen Türkiye'de yaşıyorsun. Amerika'daki adam 60 dolara mis gibi oyunlar almak varken, veya 30 dolara, niye bunu alsın? PS3 emülatörü açar oynar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…