Steam Red Dead Redemption 29.99 USD

PS3 emülatör muhabbetini bilmiyorum. Ben bu oyuna bu paranın bal gibi de verileceğini düşünüyorum dolar bazında. Türk lirasına çevirince 1200 lira yapıyor. 1200 lira da verilmez zaten hiçbir oyuna.

PS3 emülatör muhabbetini bilmiyorum. Ben bu oyuna bu paranın bal gibi de verileceğini düşünüyorum dolar bazında. Türk lirasına çevirince 1200 lira yapıyor. 1200 lira da verilmez zaten hiçbir oyuna.
Sizinle aynı fikirde değilim. Amerikadaki adam 30 dolara 3 4 günlük grocerie store alışverişi yapabiliyor.

Sizinle aynı fikirde değilim. Amerika'daki adam 30 dolara 3 4 günlük grocerie Store alışverişi yapabiliyor.

Her şeye bu mantıkla bakacaksak çok geniş örnekler verebiliriz. Oyun dünyasının en iyi ilk üç oyununa girer RDR2. Bu yüzden dolar bazında fiyat ödeyen kişiler için bu para çıtır çerez. Gayet de verilebilir bir fiyat olduğunu düşünüyorum.

Herkesin fikri kendine tabii, benim para ve tutum bakış açım daha farklı. Dolar kazanan biri olarak ben daha realist yaklaşıyorumdur belki de.

Herkesin fikri kendine tabii, benim para ve tutum bakış açım daha farklı. Dolar kazanan biri olarak ben daha realist yaklaşıyorumdur belki de.

Olabilir hocam, aslında olması gereken sizinki gibi. Bende birkaç saatimi öldürmek için girdiğim oyuna 30 dolar vermek istemem. Ancak ileride bende oyun geliştiricisi olmak istediğim için herkesin hakkını almasını düşünüyorum.

Hocam konudaki oyun RDR2 değil. RDR 1. Bu sebeple 30 dolar verilmez. Sanırım yanlış anlaşılma oldu. 15 yıllık oyuna ne bir grafik güncellemesi ne bir iyileştirme getirmeden bu fiyata satmak zaten mantıklı değil.

Hatay dürüm 30 dolar mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…