Red Dead Redemption 2'de Armadillo kasabası nasıl görülür?

Hagrid00

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Oyunda Armadillo kasabasını görebiliyormuşuz. Bir dağdan baktığımızda haritanın neresinde kalıyor o yer tam olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sol en altta hocam. Eğer Chapter 6'yı bitirmediyseniz gitmeniz zaten modsuz mümkün değil.

İfadeler: AGI
Oyunda Armadillo kasabasını görebiliyormuşuz. Bir dağdan baktığımızda haritanın neresinde kalıyor o yer tam olarak?
Rampage Trainer aracılığı ile rahatça gidebilirsiniz. Üçüncü parti yollar kullanmak istemiyorsanız oyunun sonunda açılacaktır. West Elizabeth'in batısında, New Austin'de bulunur. İlk oyunda önemli yeri vardır.
Trainer:
Ekte de New Austin bölgesini görebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1729870647804.png
    216,7 KB · Görüntüleme: 50
Sol en altta hocam. Eğer Chapter 6'yı bitirmediyseniz gitmeniz zaten modsuz mümkün değil.
Biliyorum ben gitmek istemiyorum sadece bir dağın üstünden bakınca gözüküyormuş ben şuanda arthur ile oynuyorum orayı görebilir miyim diye soracaktım ama göremem herhalde

Biliyorum ben gitmek istemiyorum sadece bir dağın üstünden bakınca gözüküyormuş ben şuanda arthur ile oynuyorum orayı görebilir miyim diye soracaktım ama göremem herhalde
Görüneceğini sanmıyorum. Yüksek Mount Hagen ve Shann var ama oralar da çok uzak.

Tekne buldum motorlu onunla BlackWater güneyine doğru giderken tekne battı kendi kendine oyun izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…