Red Dead Redemption 2'de çektiğim bazı kareler

Ya bu netliği nasıl sağlıyorsunuz arkadaş rtx3060 la çamur gibi oynuyorum kafayı yiyicem.

Ya bu netliği nasıl sağlıyorsunuz arkadaş rtx3060 la çamur gibi oynuyorum kafayı yiyicem.
DX12 kullanıyorsan, Vulkan seç. Bir de grafikler 1080p Ultra'da benim attığım fotoğraflar için. Steam'den ekran görüntüsü alırsan kalite bozulmaz.

Hocam ayıptır sorması peki bu mesajınızdaki görselleri nasıl çektiniz? Hepsi çok güzel Veya bir yerden mi aldınız?
Hocam, hepsini kendim oyun içi kamerayla çektim. İsterseniz Steam ekran görüntülerime bakabilirsiniz, orada daha fazlası var https://steamcommunity.com/id/HIGH_LEVEL_ASSASSIN/screenshots/

DLSS keskinleştirmeyi en yükseğe getirmeyi deneyin

Sadie'nin güzelliği halis mi? Sanırım Triss'den sonraki en güzel oyun karakteri. O cırtlak ses yerine daha alımlı bir sesi olmamasından kırıyorum birkaç puanı da
Ben tam tersi o tarz ses sevmem. Sadie'nin sesi daha iyi geliyor kulağıma Bence hem Yennefer'dan hem de Triss'den iyi. Mesela Yennefer sadece güzel, ama Sadie'nin ayrı bir karizması var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…