Red Dead Redemption 2'de CPU %100 kullanılıyor

İşletim sistemi
Windows 10

havucarr0t

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8GB Kingston
SSD veya HDD modeli
500GB TOSHIBA
Ekran kartı
RADEON RX 560
İşlemci
i3 9100F
Arkadaşlar, RDR 2 oynarken yağmurlu bir göreve denk geldim. Normal de oyun zaten %92-95 arası CPU kullanılıyor, yağmurlu göreve de denk gelince bir taraftan yağmur bir taraftan oyun zaten çok yükleniyor. İşlemci ses çıkartmaya başladı, oyunu kapattığım da işlemci ses çıkartmıyor, anladım zaten oyundan olduğunu.
Ne yapabilirim? Bilen varsa eğer, yazarsa çok sevinirim.

İşlemci nasıl ses çıkarıyor. İşlemci soğutucu daha hızlı çalıştığından gelen ses mi yoksa başka bir ses mi?

İşlemci nasıl ses çıkartıyor hocam biraz açıklar mısınız? Bildiğim kadarıyla ses çıkarabilecek bir yapısı yok işlemcinin.

Cpu Whine sorunu yaşıyor olabilirsin, bundan kaynaklı ses çıkıyor olabilir. Kullanımın %100 olması İşlemci darboğazı da söz konusu. Ekran kartını yeteri kadar besleyemiyor.

Çözünürlük ayarlarıyla oyna.

Hocam, termal macunu aldığımdan beri yenilemediğim için olabilir mi? (Bilgisayarı 2019 'un Aralık ayında almıştım, ondan yaklaşık 3 ay sonra kullanmaya başladım.)

Hocam, termal macunu aldığımdan beri yenilemediğim için olabilir mi? (Bilgisayarı 2019 'un Aralık ayında almıştım, ondan yaklaşık 3 ay sonra kullanmaya başladım.)
Evet kesinlikle etken sebebi. En yakın zamanda kaliteli bir termal macun uygulaması yapmalısın. Cihazın içini ve fanları temizlemeyi unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…