TinyGamer Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 303 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #11 havucarr0t dedi: Hocam, termal macunu aldığımdan beri yenilemediğim için olabilir mi? (bilgisayarı 2019'un aralık ayında almıştım, ondan yaklaşık 3 ay sonra kullanmaya başladım.) Genişletmek için tıkla... İşlemcinin yük altındaki sıcaklıklarına bakarak değişim zamanının gelip gelmediğini anlayabilirsin.
havucarr0t dedi: Hocam, termal macunu aldığımdan beri yenilemediğim için olabilir mi? (bilgisayarı 2019'un aralık ayında almıştım, ondan yaklaşık 3 ay sonra kullanmaya başladım.) Genişletmek için tıkla... İşlemcinin yük altındaki sıcaklıklarına bakarak değişim zamanının gelip gelmediğini anlayabilirsin.
havucarr0t Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #12 Grafik Tasarımcı dedi: Evet kesinlikle etken sebebi. En yakın zamanda kaliteli bir termal macun uygulaması yapmalısın. Cihazın içini ve fanları temizlemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Ve artı olarak da, bilgisayarımın ön fanı da çalışmıyor . Sanırsam ona da bir bakmam gerek.
Grafik Tasarımcı dedi: Evet kesinlikle etken sebebi. En yakın zamanda kaliteli bir termal macun uygulaması yapmalısın. Cihazın içini ve fanları temizlemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Ve artı olarak da, bilgisayarımın ön fanı da çalışmıyor . Sanırsam ona da bir bakmam gerek.
G Grafik Tasarımcı Picopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 381 Çözümler 3 11 Ocak 2023 #13 TinyGamer dedi: İşlemcinin yük altındaki sıcaklıklarına bakarak değişim zamanının gelip gelmediğini anlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... 4 sene geçmiş, piyasadaki çoğu termal macunun kullanım süresi yaklaşık olarak 1 sene. Kesinlikle termal macun yapma vakti gelmiş de geçiyor.
TinyGamer dedi: İşlemcinin yük altındaki sıcaklıklarına bakarak değişim zamanının gelip gelmediğini anlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... 4 sene geçmiş, piyasadaki çoğu termal macunun kullanım süresi yaklaşık olarak 1 sene. Kesinlikle termal macun yapma vakti gelmiş de geçiyor.
havucarr0t Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #14 Grafik Tasarımcı dedi: 4 sene geçmiş, piyasadaki çoğu termal macunun kullanım süresi yaklaşık olarak 1 sene. Kesinlikle termal macun yapma vakti gelmiş de geçiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu farklı bir yere çekiyorum gibi fakat siz termal macun önerebilir misiniz?
Grafik Tasarımcı dedi: 4 sene geçmiş, piyasadaki çoğu termal macunun kullanım süresi yaklaşık olarak 1 sene. Kesinlikle termal macun yapma vakti gelmiş de geçiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu farklı bir yere çekiyorum gibi fakat siz termal macun önerebilir misiniz?
Trnorm Kilopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 76 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: Asus B450M-K II Ram: XPG 2x8 GB 3200 mhZ CL16 Ekran kartı: inno3d 3060ti oc x3 gddr6x Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 11 Ocak 2023 #15 Gpu % kaç kullanılıyor, cpu 100% iken?
havucarr0t Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #16 Trnorm dedi: Gpu % kaç kullanılıyor, cpu 100% iken? Genişletmek için tıkla... %100 kullanılıyor o da.
Trnorm dedi: Gpu % kaç kullanılıyor, cpu 100% iken? Genişletmek için tıkla... %100 kullanılıyor o da.
Emirhan5445 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #17 havucarr0t dedi: Hocam konuyu farklı bir yere çekiyorum gibi fakat siz termal macun önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeniz ile ayrı konu açın diyeceğim ama Cooler Master Mastergel Pro Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri bazı yerlerde karşıma çıkıyor kullananlarda memnun.
havucarr0t dedi: Hocam konuyu farklı bir yere çekiyorum gibi fakat siz termal macun önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeniz ile ayrı konu açın diyeceğim ama Cooler Master Mastergel Pro Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri bazı yerlerde karşıma çıkıyor kullananlarda memnun.
Trnorm Kilopat Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 76 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: Asus B450M-K II Ram: XPG 2x8 GB 3200 mhZ CL16 Ekran kartı: inno3d 3060ti oc x3 gddr6x Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 11 Ocak 2023 #18 havucarr0t dedi: %100 kullanılıyor o da. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların dediği gibi bir derin temizlik yap ve bulabilirsen cooler master htk-002 termal macunu kullan.
havucarr0t dedi: %100 kullanılıyor o da. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların dediği gibi bir derin temizlik yap ve bulabilirsen cooler master htk-002 termal macunu kullan.
G Grafik Tasarımcı Picopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 381 Çözümler 3 11 Ocak 2023 #19 Arctic MX-4 2020 havucarr0t dedi: Hocam konuyu farklı bir yere çekiyorum gibi fakat siz termal macun önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Arctic MX-4 2020 havucarr0t dedi: Hocam konuyu farklı bir yere çekiyorum gibi fakat siz termal macun önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla...