Selamlar. RDR 2'de LT'ye basınca sağ altta daire açılıyor ama ne seçenekler görülüyor ne de npc'ye veyahut nesneye odaklanıyordu. Silahlıyken değil ama boştayken öyle. Üstelik revolver değil de bazı silahlarda da ateş etmeme sorunu yaşadım. Bu çözüm her ikisi için (RT VE LT) geçerli. Aynı adımları izleyerek RT için de yapabilirsiniz. Çözüm oldukça basit.
Not: Bunu yaparken gamepad'iniz bağlı olmalı.
Adım 1: Kütüphaneden Red Dead Redemption 2'ye geliyorsunuz ve sağ taraftaki "kontrolcü ayarlarını görüntüle" kısmına tıklıyorsunuz.
Adım 2: Ardından "düzeni değiştir"e tıklayın.
Adım 3: Sol menüden tetikler kısmına girip "LT Hafif Çekme" bölümünün karşısındaki "komut ekle" kısmına tıklıyorsunuz.
Adım 4: Son olarak sol üstten "Sol Tetik (LT)"yi seçiyoruz ve bitti. Dediğim gibi aynısını RT için de yapabilirsiniz. Bazı silahlarda değişkenlik gösteriyor.
Not: Bunu yaparken gamepad'iniz bağlı olmalı.
Adım 1: Kütüphaneden Red Dead Redemption 2'ye geliyorsunuz ve sağ taraftaki "kontrolcü ayarlarını görüntüle" kısmına tıklıyorsunuz.
Adım 2: Ardından "düzeni değiştir"e tıklayın.
Adım 3: Sol menüden tetikler kısmına girip "LT Hafif Çekme" bölümünün karşısındaki "komut ekle" kısmına tıklıyorsunuz.
Adım 4: Son olarak sol üstten "Sol Tetik (LT)"yi seçiyoruz ve bitti. Dediğim gibi aynısını RT için de yapabilirsiniz. Bazı silahlarda değişkenlik gösteriyor.