Red Dead Redemption 2'de ne yapılır?

Rowns

Hectopat
Ortalıkta bedevi gibi geziyorum. Çözemedim hâlâ. Ne yapılır, siz neler yapıyorsunuz?

Ben avcılık yapılan bir yer bulmuştum orada skill kasabilirsin.

Ortalıkta bedevi gibi geziyorum. Çözemedim hâlâ. Ne yapılır, siz neler yapıyorsunuz?
Tonla yan görev var, efsanevi hayvanlar var, özel görevler var, her yerden bir şey çıkıyor oyunda açık dünyası en zengin olan oyundur kendisi yapacak çok şey var.

Oyunu kavraması biraz zor ana görevi mi yapıyorsun ya da yan görev mi yapıyorsun ilk zamanlar pek anlaşılmıyor :d sarı olan işaretlere gitmeye devam edebilirsin zaten oyun ana görev olduğunu belli ediyor oyunda baskın karakterlerle görev vesaire yapıyosun.
Her önüne geleni öldürme bir de oyunda onur muhabbeti var çünkü :d

Hocam haritada gezerken bile mini yan görevler çıkıyor onları yapıyorum hayvan görürsem avlıyorum şehre gidip takılıyorum falan. Oyuna bayılmadığınız sürece bunları yapmadınız zaten.

Hocam böyle önüme geleni vuruyorum ben vurmamam mi lazım? GTA 5'teki gibi çık gir yapınca gitmiyor mu?

Ben o hatayı yaptım gördüğüme sıkıyorum ya. %35-40 onur kaldı onursuz hadsizin tekiyim.

Hocam böyle önüme geleni vuruyorum ben vurmamam mi lazım? GTA 5'teki gibi çık gir yapınca gitmiyor mu?

İlk zamanlar bende öyleydim her önüne geleni vurduğunuzda sağ tarafta kırmızı bir kovboy çıkar altta da beyaz ile kırmızı bir bar var eğer kırmızıya yaklaşırsa onursuz oluyorsunuz eğer beyaza yakınsa onurlu oluyorsunuz hatta görevlere bile etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…