Red Dead Redemption 2'de para bitirme

PedroJOSH

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben RDR2 oyununda WeMod ile dolaşıyordum. Eşyaları satmak istedim, 40, 000$ oldu. Meğerse sınırsız eşya hilesini açmışım. Ben bu kadar çok para istemiyorum, yeni Save açmak harici paramı kullanmayacağım bir eşyaya çevirme şansım ya da mümkünse "yok etme" şansım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir çözüm bulamazsan parayı kamp kasasına koyabilirsin, oyununu etkilemeyeceği için hissetmezsin etkisini.

Oyunda belirli bir yerden sonra parayı nereye harcarsan harca görevden vb iki katı geliyor. Ve oyunu bitirmeden WeMod kullanma tavsiyem sıkılırsın. Ya da savenin farklı bir dosyasını al onda hile kullan diğer savede hilesiz takıl.

Parayı ya da eşyaları sıfırlamak için kullanabilirsiniz.

Bir çözüm bulamazsan parayı kamp kasasına koyabilirsin, oyununu etkilemeyeceği için hissetmezsin etkisini.

Teşekkürler iyi fikir, fakat para çok fazla ve 30$ gibi çok düşük meblalar koyuyor. Bu arada aynı anda Online oynadığım için oyun dosyalarını değiştirecek hileler kullanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…