Red Dead Redemption 2’den kareler

Makaleler
11
Not: Ekran görüntülerinin hepsi bana aittir. Bazı ekran görüntüleri kalitesiz çıkmış olabilir, aslında benim ekranımda çok kaliteli gözükmesine rağmen (AMD Akıllı Görüntü Keskinleştirme ve Görsel Detayları Arttırma teknolojisini kullanıyorum).

Daha fazla ekran görüntüsü görmek istiyorsanız hesabım:

Bazen duvar kağıdı yapmak için insanlar soruyor. İstediğinizi kullanabilirsiniz indirip

Son düzenleme:
Hepsi birbirinden iyi.
Oyunun içinde sinematikler mi bunlar hocam nasıl bu şekilde görüntü elde ediyorsunuz? Film sahnesi gibi.

Tam onun için soracaktım duvar kâğıdı için alacağım da.

Hepsi birbirinden iyi.
Oyunun içinde sinematikler mi bunlar hocam nasıl bu şekilde görüntü elde ediyorsunuz? Film sahnesi gibi.

Değiller hocam oyunun gerçekçilik dengesi gerçekten mükemmel. Yerde yatan bir cesete veya insana doğru sağ tık basılı tutarsanız zaten bu ekran görüntülerindeki gibi gözüküyor.

Dövüş kısmında ise tam karaktere vurduğu anda kamera modunu açıyorum o şekilde elde ediyorum.

Karakterin hafif diğer tarafa bakar gibi durduğu fotoğrafta karakterler yandığı için karakterimiz sıcaktan dolayı başını geriye doğru çekiyor o sırada bakmak istemiyormuş gibi göründüğü için o anı yakaladım

Benim bilgisayarda yüklü duruyor heyecandan oynayamıyorum 3 aydır onun kalbini kırmaktan korkuyorum ya beni sevmesse ya kötü oynarsam RDR2 son aşkım olarak kalacak.

Benim bilgisayarda yüklü duruyor heyecandan oynayamıyorum 3 aydır onun kalbini kırmaktan korkuyorum ya beni sevmesse ya kötü oynarsam RDR2 son aşkım olarak kalacak.
Oynarsınız hocam ya neden olmasın? Ben vallahi Onur seviyem direkt en sona yakın ona buna sataşıyorum çok sarıyor. Henüz 70 saatim var, eski bilgisayarımda çöküyordu şu an bayağı sarıyor.

Ahahha bende 2 senedir var. Reise yakışan 4K da oynamak diye daha yüzüne bakmadım ilerde inşallah

Bu oyun, gerçekten efsane. 98 TL olduğu zamanları hatırlıyorum. Film tadında oyun. Sinemaya para vereceğinize bu oyunu oynayın. Sinemanın yerini aratmaz ve sinemadan kat kat daha iyidir. Sinema biletleri hem pahalı oldu hem de eski kalitesinde değil.

460 TL’ye almıştım Steam Türk Lirasını kaldırmadan önce ve uzun bir süre bilgisayardan dolayı oynayamadım ama yine de aldığıma değdi.
Bu oyun hakkında fazla overrated olduğunu düşünüyordum ama biraz yanılmışım diyebilirim gerçekten çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…