weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 379 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:33 #1 Arkadaşlar Türkçe yama yapmam lazım ama nasıl yapılacak bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:42
Arkadaşlar Türkçe yama yapmam lazım ama nasıl yapılacak bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.
Çözüm Lusadris Dün 23:03 @weeha, oyunu Steam'den mi oynuyorsunuz? Öyleyse Steam'deki dosya yoluna atmalısınız. Hocam attığınız ekran görüntüsüne tekrar baktım şimdi. Yanlış yere atıyorsunuz. Oyunun dosya konumuna atın.
@weeha, oyunu Steam'den mi oynuyorsunuz? Öyleyse Steam'deki dosya yoluna atmalısınız. Hocam attığınız ekran görüntüsüne tekrar baktım şimdi. Yanlış yere atıyorsunuz. Oyunun dosya konumuna atın.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.469 Çözümler 142 Dün 22:43 #2 Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama Artı 0 Eksi
KS KS weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 379 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:44 #3 Lusadris dedi: Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama Genişletmek için tıkla... Dosyayı Red Dead Redemption 2 adlı klasöre attım ama Türkçe olmuyor hocam. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:19 Artı 0 Eksi
Lusadris dedi: Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama Genişletmek için tıkla... Dosyayı Red Dead Redemption 2 adlı klasöre attım ama Türkçe olmuyor hocam.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.469 Çözümler 142 Dün 22:46 #4 Hepsini bir sürükleyip sorarsa hedefteki dosyaları değiştir demeniz gerekiyor. Böyle yaptığınız halde olmadı mı? Artı 0 Eksi
Hepsini bir sürükleyip sorarsa hedefteki dosyaları değiştir demeniz gerekiyor. Böyle yaptığınız halde olmadı mı?
KS KS weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 379 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:49 #5 Şu şekil duruyor dosyaları değiştir çıkmadı. Dosya Ekleri görsel_2025-11-06_224745195.png 37,4 KB · Görüntüleme: 16 Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:19 Artı 0 Eksi
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.469 Çözümler 142 Dün 22:50 #6 @weeha, hocam böyle değil. Arşivin içindeki dosyaları çıkarıp hepsini atmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 379 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:53 #7 Lusadris dedi: @weeha, hocam böyle değil. Arşivin içindeki dosyaları çıkarıp hepsini atmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Arşivin içindekiler RAR dosyası direkt o halde atayım mı içine? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:19 Artı 0 Eksi
Lusadris dedi: @weeha, hocam böyle değil. Arşivin içindeki dosyaları çıkarıp hepsini atmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Arşivin içindekiler RAR dosyası direkt o halde atayım mı içine?
T teknoadamm Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 321 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:57 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.469 Çözümler 142 Dün 22:57 #9 @weeha, yama.rar adında bir arşiv olmalı. Onun içindekileri atacaksınız. Ekteki dosyalardan bahsediyorum. Dosya Ekleri Screenshot_20251106_225620.png 20,2 KB · Görüntüleme: 10 Artı 0 Eksi
@weeha, yama.rar adında bir arşiv olmalı. Onun içindekileri atacaksınız. Ekteki dosyalardan bahsediyorum.
KS KS weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 379 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:01 #10 Lusadris dedi: @weeha, yama. RAR adında bir arşiv olmalı. Onun içindekileri atacaksınız. Ekteki dosyalardan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sefer doğru yaptım gibi ama yine Türkçe olmadı. Hedefteki dosyaları değiştir kısmını da yaptım. Dosya Ekleri görsel_2025-11-06_230001915.png 49,7 KB · Görüntüleme: 11 Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:19 Artı 0 Eksi
Lusadris dedi: @weeha, yama. RAR adında bir arşiv olmalı. Onun içindekileri atacaksınız. Ekteki dosyalardan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sefer doğru yaptım gibi ama yine Türkçe olmadı. Hedefteki dosyaları değiştir kısmını da yaptım.