weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 384 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:33 #1 Arkadaşlar Türkçe yama yapmam lazım ama nasıl yapılacak bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:42
Arkadaşlar Türkçe yama yapmam lazım ama nasıl yapılacak bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.
Çözüm Lusadris Dün 23:03 @weeha, oyunu Steam'den mi oynuyorsunuz? Öyleyse Steam'deki dosya yoluna atmalısınız. Hocam attığınız ekran görüntüsüne tekrar baktım şimdi. Yanlış yere atıyorsunuz. Oyunun dosya konumuna atın.
@weeha, oyunu Steam'den mi oynuyorsunuz? Öyleyse Steam'deki dosya yoluna atmalısınız. Hocam attığınız ekran görüntüsüne tekrar baktım şimdi. Yanlış yere atıyorsunuz. Oyunun dosya konumuna atın.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.474 Çözümler 143 Dün 23:03 #11 @weeha, oyunu Steam'den mi oynuyorsunuz? Öyleyse Steam'deki dosya yoluna atmalısınız. Hocam attığınız ekran görüntüsüne tekrar baktım şimdi. Yanlış yere atıyorsunuz. Oyunun dosya konumuna atın. Son düzenleme: Dün 23:08 Artı 0 Eksi Çözüm
@weeha, oyunu Steam'den mi oynuyorsunuz? Öyleyse Steam'deki dosya yoluna atmalısınız. Hocam attığınız ekran görüntüsüne tekrar baktım şimdi. Yanlış yere atıyorsunuz. Oyunun dosya konumuna atın.
KS KS weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 384 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:08 #12 Lusadris dedi: @weeha, oyunu Steam'den mi oynuyorsunuz? Öyleyse Steam'deki dosya yoluna atmalısınız. Genişletmek için tıkla... Steam'den hocam bir deneyeyim. Lusadris dedi: @weeha, oyunu Steam'den mi oynuyorsunuz? Öyleyse Steam'deki dosya yoluna atmalısınız. Hocam attığınız ekran görüntüsüne tekrar baktım şimdi. Yanlış yere atıyorsunuz. Oyunun dosya konumuna atın. Genişletmek için tıkla... Steam'den atmak gerekiyormuş oldu hocam teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:19 Artı 0 Eksi
Lusadris dedi: @weeha, oyunu Steam'den mi oynuyorsunuz? Öyleyse Steam'deki dosya yoluna atmalısınız. Genişletmek için tıkla... Steam'den hocam bir deneyeyim. Lusadris dedi: @weeha, oyunu Steam'den mi oynuyorsunuz? Öyleyse Steam'deki dosya yoluna atmalısınız. Hocam attığınız ekran görüntüsüne tekrar baktım şimdi. Yanlış yere atıyorsunuz. Oyunun dosya konumuna atın. Genişletmek için tıkla... Steam'den atmak gerekiyormuş oldu hocam teşekkür ederim.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.474 Çözümler 143 Dün 23:12 #13 @weeha, rica ederim. İyi oyunlar. Artı 0 Eksi