benproyt Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #1 Intel marka ekran kartına sahibim. Ve oyunlarda FSR yerine XeSS kullanmak istiyorum. Red Dead Redemption 2 için XeSS eklemenin yolu var mıdır?
Intel marka ekran kartına sahibim. Ve oyunlarda FSR yerine XeSS kullanmak istiyorum. Red Dead Redemption 2 için XeSS eklemenin yolu var mıdır?
TridentKng Decipat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 1.807 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 16 Mayıs 2025 #2 benproyt dedi: Intel marka ekran kartına sahibim. Ve oyunlarda FSR yerine XeSS kullanmak istiyorum. Red Dead Redemption 2 için XeSS eklemenin yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyun yapımcıları eklemediği sürece kendin ekleyemezsin diye biliyorum. Elbette eklemenin belirli yolları vardır fakat bunu başarsan bile stabil olmayacaktır. Bana kalırsa FSR kullanabilirsin bende de Intel ekran kartı var RDR2'yi FSR ile oynuyorum. Artı 0 Eksi
benproyt dedi: Intel marka ekran kartına sahibim. Ve oyunlarda FSR yerine XeSS kullanmak istiyorum. Red Dead Redemption 2 için XeSS eklemenin yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyun yapımcıları eklemediği sürece kendin ekleyemezsin diye biliyorum. Elbette eklemenin belirli yolları vardır fakat bunu başarsan bile stabil olmayacaktır. Bana kalırsa FSR kullanabilirsin bende de Intel ekran kartı var RDR2'yi FSR ile oynuyorum.